Claus Christiansen: Vi forsvarede os godt

Inden søndagens hjemmekamp mod Tarup/Paarup forudsagde RIF-cheftræner Claus Christiansen en 2-0 hjemmesejr, og selv om han ikke fik ret, fik han alligevel tre point på baggrund af 1-0 sejren, som Dennis Juelsgård skaffede med et et flot langskudsmål efter en lille halv times spil.

- Vi forsvarede os flot, men det blev også tydeligt, at vi skal være bedre med bolden i det fremadrettede spil. Der var både god tid og plads, men vi udnyttede det ikke optimalt, sagde Claus Christiansen, som kaldte indsatsen for en solid holdpræstation.

- Vi kan se, at vi arbejder som et hold nu. Spillerne er der for hinanden i holdets interesse, og det er jeg glad for at se. I første halvleg forsøgte vi at slå for mange vindere, mens vi i anden halvleg blev lidt for bange for at spille. Jeg er dog meget glad for sejren og de tre point, sagde RIF-cheftræneren, inden han med glimt i øjet kom med en lille tilføjelse:

- Måske kan du lige få med, at Arne Linnet råbte nej, nej, nej, da Julle lagde an til skud, sagde Claus Christiansen grinende og højt, så Arne Linnet kunne høre det.

I omklædningsrummet ved siden af var stemningen løssluppen efter sejren og en hård arbejdsindsats, og matchvinderen sad træt på bænken, hvor fra han forklarede om sit vindermål.

- Jeg havde jo ikke ramt en mand i den første halve time, så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne prøve at ramme bolden ordentligt, og det var dejligt at se den gå ind, sagde Dennis Juelsgård med et skuldertræk.

- Vi manglede kvalitet i vores boldomgang, så derfor var det ekstra dejligt med en sejr, lød det fra matchvinderen.