Claus Christiansen glæder sig til sæsonpremieren

På søndag, klokken 14.00, går det atter løs på Green Arena.

Ringkøbing IF indleder sæsonen med en hjemmekamp mod OKS fra Fyn, og værternes cheftræner ser frem til opgøret.

- Vi glæder os til den første kamp, og jeg synes, truppen er i en god forfatning, fortæller Claus Christiansen inden torsdagens træning, som bliver gennemført med en temperatur tæt på 30 grader.

- Der har været lidt træthed at spore blandt spillerne, og det kan både skyldes den hårde træning indtil nu, men varmen i denne uge spiller givetvis også ind, mener RIF-cheftræneren.

Han passer lidt mere på spillerne end ellers, de får lidt flere pauser og lettere træningspas, og Claus Christiansen har nogenlunde styr på, hvordan han griber sin holdsammensætning an til sæsonens første alvorlige test – indtil videre lever navne og opstilling dog kun i Claus Christiansens hoved.

- Jeg har et fint kendskab til OKS, og de har et hold, som er garant for god fodbold. De har rutinerede kræfter i bagkæden, og fremme på banen har de god fart, så det bliver bestemt ikke en let opgave for os, understreger han.

Claus Christiansen har den seneste tid brugt tid på at se modstandere i puljen an, og sådan bliver det også i de kommende dage.

- Det handler om at få indblik i niveauet blandt puljens hold, for på den måde bliver det også lettere at vurdere, hvor vi selv er i forhold til modstanderne, siger Claus Christiansen, som ser frem til at blive testet mod de velspillende fynboer.

- Stemningen i truppen er god, og spillerne træner godt. Vi begynder også at se et afkast af den hårde træning hos flere af spillerne, så det er fint. Det er vigtigt for os at komme på tavlen, for spillerne trænger til en succesoplevelse – og det fortjener de også – men vi kommer til at arbejde stenhårdt for det, forudser Claus Christiansen.