Claus Christiansen: En vigtig kamp mod et fint hold

Når Claus Christiansen sender RIF-mandskabet ind på Sydbank Stadion lørdag eftermiddag, håber han, at gæsterne leverer en stærk præstation, for det bliver nødvendigt mod en modstander, som med RIF-cheftrænerens ord igen kommer til at præge toppen af danmarksserien.

- Varde IF har et rigtig fint hold, men heldigvis har vi et ret godt kendskab til dem. Jeg er ikke i tvivl om, at Varde-holdet er med i toppen, når turneringen slutter, siger Claus Christiansen.

Han betragter derfor lørdagens udekamp som meget vigtig, og han forventer en maksimal indsats fra RIF-mandskabet, som er uden sejr i de seneste tre kampe.

- Vi vil gerne prøve at vinde igen, og derudover skal vi også præstere på fremmed græs og ikke kun på Green Arena, understreger Claus Christiansen, som glæder sig over, at konkurrencen i truppen er støt stigende.

- Det er den jo, fordi så mange unge spillere byder sig til, og det skærper konkurrencen, hvilket er godt for alle. Jeg observerer dog en rigtig god stemning i truppen, hvor sammenholdet udvikles dag for dag.

Opgøret på Sydbank Stadion fløjtes i gang klokken 15.00 lørdag eftermiddag, og spillere som blev sparet i pokalkampen mod Vendsyssel FF indgår atter i truppen.

- Indsatsen i de to seneste kampe, mod Vendsyssel FF og Hedensted IF, var godkendt, men vi skal op og ramme samme, høje niveau, hvis vi skal have noget med retur fra Varde, slår Claus Christiansen fast, som efter opgøret i Sydvestjylland kan se frem til en kamppause, da Ringkøbing IF er oversidder i næste spillerunde.