Christian Nissen glæder sig til gensynet med Green Arena

Når Ringkøbing IF på søndag tager imod topholdet fra Aarhus Fremad, så bliver det samtidig også et spændende gensyn for Christian Nissen, der for første gang betræder græstæppet på Green Arena efter sit skifte til Aarhus Fremad. Og det er et gensyn, han glæder sig meget til.

”Jeg tror, alle er klar over, at jeg havde en fantastisk tid på Green Arena og i Ringkøbing IF. Jeg forlod stedet med en god følelse, så jeg forventer ikke, at ’Det kloge hjørne’ buher ret meget af mig. Skulle det ske – jamen hvad fanden det gjorde de også engang i mellem, mens jeg spillede for klubben. Jeg glæder mig til at spille på et dejligt stadion igen, og forhåbentligt ser jeg en masse af de mennesker, jeg kender, på stadion,” fortæller angriberen med et stort smil.

Og det bliver en angriber, der kommer til Ringkøbing IF med en god portion selvtillid i bagagen sammen med holdkammeraterne. Selv har han scoret syv af Aarhus Fremads 18 mål, og det har medvirket til, at det aarhusianske mandskab topper rækken.

”Indledningsvis må jeg rose vores trænere for at have sammensat en gruppe spillere, der arbejder som et kollektiv. Vi spiller som et hold med et fælles mål. Alle spillere bidrager, og alle kæmper for det samme mål; nemlig at vinde fodboldkampe. Endelig har det også stor betydning, at der findes nogle af 2. Divisions største profiler på vores hold,” lyder det tilfreds fra Christian Nissen.

På trods af de flotte resultater tager Christian Nissen og Aarhus Fremad dog til Vestjylland med et nederlag i bagagen. I sidste weekend tog man nemlig imod AB hjemme i Aarhus, og her endte det med et 1-3 nederlag.

Hvordan det skal vendes for Aarhus Fremad på søndag, har Christian Nissen en ganske enkelt plan for.

”Det nemme svar er, at vi skal score flere mål, end vi lukker ind. Det er kollektivet, der skal vinde kampe for os. Vi har ikke en plan om at skulle gøre alt muligt andet, end det vi er gode til. Vi har desværre ikke nogen Messi på vores hold, og Ringkøbing IF ved jo om nogen, at jeg kun kan score i det lille felt, så jeg tror også, det er planen søndag at forsøge at få bolden derind,” siger han med et stort grin.

På trods af den relativt store pointafstand i mellem de to hold, så forventer Christian Nissen en tæt kamp på Green Arena.

”Jeg forventer mig en underholdende og tæt kamp. Al ære og respekt for vores gode start, men nu kender jeg spillerne og træneren i Ringkøbing IF, så jeg ved godt, at forskellen på holdenes kvalitet ikke er 16 point. Ringkøbing har et langt bedre hold, end tabellen viser, og mon ikke de slutter i den sjove ende, når gruppespillet slutter,” siger angriberen, der tror at tålmodighed bliver vigtig på søndag.

”Det bliver udslagsgivende, at vi spiller med tålmodighed og den fornødne kvalitet – herunder det famøse held på kampdagen. Jeg tror, at det bliver en kamp, hvor vi skal et stykke hen i kampen, før det første mål falder. Wael vil jo gerne spille sig igennem, og det kommer jo i takt med, at modstanderne bliver mere trætte. Så tålmodighed bliver helt sikkert en afgørende faktor,” fortæller Christian Nissen til sidst.

Søndagens opgør imod Aarhus Fremad fløjtes i gang klokken 14:00 og kan følges på Facebook eller ses live hos Ekstra Bladet+ via følgende link: https://ekstrabladet.dk/plus/tv/play/sport/anden-division/article7715731.ece.

Til opgøret lancerer Ringkøbing IF sin nye Hancock Fanzone, hvor man en halv time før kampstart kan få fadøl til halv pris, og der er altså god grund til at møde op tidligt på Green Arena denne søndag.