Cheftræneren ser frem til en enorm vigtig kamp imod Dalum IF

I morgen venter der en ny, vigtig kamp for Ringkøbing IF, der hjemme på Green Arena tager imod Dalum IF, der i øjeblikket ligger på rækkens sjetteplads, og hvis Ringkøbing IF vil holde snor i morgendagens gæster, så kræver det en god præstation og en sejr ifølge cheftræner Nicolai Wael.

”Man kan kigge på tabellen, og så kan man se, at de har dobbelt så mange point som os, så det er et rigtig fint hold, vi skal møde. De er et godt fodboldhold, der gerne vil spille med bolden, og de har dygtige offensive spillere, der passer ind i den filosofi. I vores seneste opgør imod dem viste vi en enorm moral, men jeg synes også, at vi var bedst på dagen dernede. Men det er selvfølgelig en enorm vigtig kamp for os, hvor Dalum enten stikker helt af for os, eller vi får lidt fat i dem igen,” lyder det fra cheftræneren.

Det seneste opgør imod Dalum IF ligger kun lidt over en måned tilbage, og det tror Nicolai Wael godt kan spille ind i morgen.

”Det er rigtig vigtigt for os, at vi næsten lige har mødt dem. Når vi møder nogle hold, som spillerne ikke kender helt i dybden, så har vi nogle udfordringer, men når vi møder hold som Jammerbugt FC, Aarhus Fremad og så videre, så kender man også sin direkte modspiller og holdet bedre som helhed, så det kan godt være en fordel for os. Vi så sidst, at det er et hold, der scorer, når de først får chancen, og det skal vi huske på i morgen,” forklarer Nicolai Wael.

Han fortæller desuden, at presspillet bliver en vigtig faktor til morgendagens opgør, og så skal man holde sine aftaler på banen.

”Vi skal tage de gode ting med fra kampen imod Aarhus Fremad. Når vi er gode og aggressive i presspillet, er vi bedst, og det skal vi have frem imod Dalum IF. Vi kan ikke leve tilfældigheder, og vi skal have mere kontinuitet ind, for vi har ikke råd til at tage et skridt frem og to tilbage. Derfor skal vi være ekstrem ydmyge og holde vores aftaler, for så kan vi spille op med alle hold, men hvis vi bryder de aftaler, så taber vi også til alle hold, og det må ikke ske i morgen,” siger cheftræneren til slut.
 
Opgøret fløjtes allerede i gang klokken 13:00 på Green Arena, og dermed åbner Hancock Fanzone allerede klokken 12:30, hvor der vil være halv pris på fadøl indtil kickoff.

Kamppartner er OneCollection, der udlover et gavekort á 1.000,- til Restaurant Sandgaarden, og derudover vil det være muligt at vinde præmier fra Lange Isenkram, Profil Optik Ringkøbing og Hancock Bryggerierne.

Skulle du være forhindret i at møde op på Green Arena, så kan søndagens kamp naturligvis følges på Facebook og ses live med Ekstra Bladet+ via følgende link: https://ekstrabladet.dk/plus/tv/play/sport/anden-division/article7715731.ece