Cheftræner glæder sig til ny test

Onsdag aften spiller Ringkøbing IF sin tredje testkamp, og der er tale om et møde med DS-kollegaerne fra Kjellerup.

Cheftræner Claus Christiansen håber, at tredje gang bliver lykkens gang i forhold til at få en sejr, og håbet bakkes op af en indsats mod VSK Århus i lørdags, hvor specielt de første 45 minutter var positive.

- Trods nederlaget var der flere ting at glæde sig over efter mødet med VSK Århus, og disse glæder skal vi bygge videre på, siger Claus Christiansen, som er bevidst om, at der også var ting at forbedre.

- Det er der altid, og det kigger vi naturligvis også på, men jeg så klare forbedringer i VSK-kampen i forhold til mødet med Holstebro, og det glæder mig, slår cheftræneren fast.

Han ser frem til mødet med Kjellerup på en god bane, og han kan blandt andet glæde sig over, at Jules Youmeni og Klaus Moesgaard er tilbage i følgende trup: Simon Brogaard, Johannes Paustian, Jules Youmeni, Anders V. Larsen, Jesper Dalsgaard, Lauge Olesen, Mikkel Kjeldstrup, Dennis Juelsgård, Klaus Moesgaard, Andreas Lauridsen, Lennard Lauridsen, Christian Pinholt, Tobias Plauborg Jensen, Daniel Kristensen og Johan Søndergaard Larsen.

- Spillerne arbejder stenhårdt, og jeg håber, de snart får en sejr efter en lang periode uden sejssang, siger Claus Christiansen, som er klar til kamp onsdag aften klokken 19.00 på XL Byg Arena i Kjellerup.