Casper Petersen tror på et resultat i Middelfart

Efter at have været ude af truppen i et par 2. Divisionskampe er Casper Petersen for alvor kommet ind på holdet igen, hvor det er blevet til fuld spilletid i de sidste tre opgør. Det glæder forsvarsspilleren, der dog giver sig selv skylden for, at det ikke er blevet til flere.

”Det er dejligt at være tilbage på fuld kraft. Jeg har været på ferie ad to omgange, så den manglende spilletid har været selvforskyldt. Men det er selvfølgelig lækkert med spilletid, og kampene i Dalum og AB var specielt sjove,” lyder det fra Casper Petersen.

Normalvis når det bliver til spilleminutter til Casper Petersen, så foregår det på venstrebacken, men i de seneste tre kampe, hvor det er blevet til fuld tid, der har han spillet på den centrale midtbane sammen med Martin Egelund, og det har han været fint tilfreds med.

”Hvis vi ser bort fra den sidste kamp imod Næsby, hvor vores presspil ikke fungerede, og de fik alt for meget plads igennem midten, så synes jeg, det har fungeret rigtig godt – specielt taget i betragtning af, at hverken Martin eller jeg har spillet på den centrale midtbane før. Jeg synes, vi hurtigt har fundet vores roller derinde og har fået det til at fungere,” forklarer Casper Petersen.

I morgen får Casper Petersen så mulighed for at spille sin fjerde kamp i træk, når turen går til Middelfart, og her mener han, at presset er på værterne.

”Jeg tror på og forventer, at vi kan skabe et resultat. Presset er på Middelfart, og det skal vi bruge til vores fordel. Vi ved, at når alle præsterer 100 procent, så kan vi vinde imod alle hold. Det viste vi imod AB, og det samme niveau skal vi ramme igen på lørdag. Sejren i AB giver selvtillid og en tro på, at vi kan skabet et resultat, og vi er klar til at levere en kæmpe arbejdsindsats, og så må vi se, hvad det rækker til i morgen,” forklarer han til slut.

Morgendagens opgør imod Middelfart Boldklub fløjtes i gang klokken 14:00, og der er fri entré til opgøret, hvor værterne dog anbefaler, at man kommer i god tid grundet Broløbet.
 
Hvis ikke man har planer om at tage turen til Middelfart for at se kampen, så kan den selvfølgelig også følges på Facebook, via Radio Max eller ses live med Ekstra Bladet+ via dette link: https://ekstrabladet.dk/plus/tv/play/sport/anden-division/article7715728.ece.