Casper Petersen takker af i Ringkøbing IF

Efter et år i Ringkøbing IF takker Casper Petersen af, da arbejde og et nyt husprojekt stjæler den alsidige spillers tid i det nye år.

Casper Petersen – som er gået under navnet KP i spillertruppen – kom til Ringkøbing IF fra Holstebro Boldklub i starten af 2019, men ved udgangen af 2019 bliver det desværre et farvel med det vestjyske og et hej til det østjyske.

”Min kæreste og jeg har købt en grund i Aarhus, og så er det planen, at vi skal bygge her til foråret, så jeg har desværre måtte indse, at jeg umuligt kunne få det hele til at passe sammen med fodbold i Ringkøbing IF,” lyder det fra Casper Petersen, der ser tilbage på en god tid i det vestjyske.

”Jeg synes, det har været fedt, og jeg havde gerne forlænget, for det har været en god udfordring for mig fodboldmæssigt, hvor man ikke er selvskrevet på et hold og skal arbejde for hvert minut på banen. Jeg har været tilfreds med det jeg har vist, hvor jeg i min første tid som venstreback lige skulle føle, at jeg kunne være med på dette niveau. Her i efteråret har jeg så spillet lidt central midtbane, og det har været sjovt at spændende at prøve, så det har bare været en fed oplevelse i Ringkøbing IF,” forklarer han med et smil.

Hos Ringkøbing IF er cheftræner Nicolai Wael også ked af at måtte vinke farvel til Casper Petersen, men man har dog fuld forståelse for beslutningen.

”KP har vist sig som en alsidig spiller, der er meget pligtopfyldende og spiller med disciplin. Han er stærk teknisk og taktisk, og han spiller med et enormt hjerte. Det er sådanne typer, vi godt kunne bruge her i foråret, så det er selvfølgelig meget ærgerligt, at vi må vinke farvel til ham. KP har altid haft et solidt bundniveau, og man ved altid, hvad man får fra ham. De spillere hænger ikke på træerne, så vi er ærgerlige over det, men vi har også fuld forståelse for, at der kun er 24 timer i et døgn, og at KP ikke kan nå det hele,” forklarer Nicolai Wael.

I det ene år Casper Petersen endte med at spille for Ringkøbing IF blev det til 26 kampe og fire scoringer – og et enkelt rødt kort.

Vi sender et stort tak til Casper Petersen for hans tid i klubben, og vi ønsker ham alt det bedste fremadrettet!

Du kan se billeder af Casper Petersens tid i klubben lige her.