Casper Petersen: "Har været en spændende første halvsæson for mig"

Med kun fire kampe tilbage af den indeværende sæson er Casper Petersen ved at være færdig med sin første halvsæson i Ringkøbing IF, og den har han været godt tilfreds med.

”Jeg synes, det har været en spændende første halvsæson for mig i klubben. Det har været en god udfordring for mig som fodboldsspiller. Jeg er egentlig meget godt tilfreds med min første halvsæson, som dog har budt på flere udfordringer, end jeg er vant til,” forklarer Casper Petersen.

I Ringkøbing IF-trøjen har han både spillet venstreback i en 4-4-2 og wingback i en 3-5-2, og hvad han foretrækker af de to har ændret sig lidt som sæsonen er skredet frem.

”Inden turneringsstarten ville jeg foretrække en 3-5-2, da jeg synes min position som back bliver mere offensiv og fremadrettet og med lidt mere fokus på den offensive i forhold til en 4-4-2. Men da vi langt hen ad vejen har spillet bedst som hold i en 4-4-2, har jeg egentlig følt mig mest tryg ved den opstilling. Efter vores kamp mod Aarhus Fremad har jeg dog fået mod på 3-5-2 igen, hvor jeg synes, vi på mange områder spillede en rigtig god kamp,” siger Casper Petersen.

Han har selv fået scoret sit første mål for Ringkøbing IF for nyligt, og holdet er også begyndt at hente point på kontoen, og her ved slutningen af sæsonen ærgrer det ham, at man ikke så de takter tidligere.

”Jeg ved ikke, om man ærgrer sig over, at vi ikke har mere end fire kampe tilbage, og sommerferien nærmer sig. Jeg glæder mig over, at vi får vist, hvor godt et fodboldhold, vi kan være, når alle præsterer. Man kan selvfølgelig godt være lidt træt af, at vi ikke ramte dette niveau fra starten af Oprykningsspillet,” fortæller han.

Niveauet, som spillerne har vist på det seneste, skal de forsøge at finde frem igen på søndag, når HIK kommer på besøg, og forud for det opgør er selvtilliden i top.

”Jeg kender i hvert fald intet til HIK personligt, så jeg tror bare, vi skal fokusere på vores eget spil. Vi skal bare fortsætte de samme takter, som vi har vist igennem de seneste tre kampe. Jeg tror, at hele truppen har fået boost, og selvtilliden er i hvert fald i top,” fortæller Casper Petersen til sidst.

Casper Petersen og resten af holdkammeraterne tager imod HIK søndag klokken 14:00 på Green Arena.

Det opgør kan du selvfølgelig følge på Facebook eller se live via dette link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=41866.