Casper Petersen: "Er blevet taget rigtig godt imod"

Hver måned konkurrerer spillerne i Ringkøbing Cup om at vinde månedens bedste træningsspiller og samtidig modtage en lille gave fra Mr. Finn S, der er partner på Ringkøbing Cup i hele 2019.  

Og for den netop overståede marts måned endte Casper Petersen – eller KP som holdkammeraterne kalder ham - med at hive sejren hjem efter en drabelig duel med Jacob Sandal. Det falder i en måned, hvor Casper Petersen samtidig har siddet over med karantæne, men det har ikke haft den store indflydelse. 

”Jeg ved ikke, om man kan sige, at det har været en fordel for mig i Ringkøbing Cup. Reelt set har jeg kun haft fri en weekend, da jeg også har spillet en træningskamp med 2. holdet,” forklarer Casper Petersen 

Han kom til fra Holstebro i vinterpausen, og selvom han var forhindret i at komme med på træningslejren, så er han faldet rigtig godt til i truppen. 

”Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og det har været nemt at komme ind i truppen. Det sker helt naturligt igennem træning og kampene på trods af, at jeg desværre ikke kunne deltage i træningslejren grundet skole,” siger venstrebacken. 

Efter skiftet fra Holstebro kan han godt mærke, at tingene går lidt hurtigere på træningsbanen og i kampene, men det er kun positivt.

”Der har helt sikkert været en forandring for mig på banen efter mit skifte. Selve træningsniveauet er højere, og det er også mere tempo og fart i kampene, i forhold til hvad jeg kom fra i Holstebro. Men det er fedt at være en del af, og man bliver kun bedre af sådan et miljø,” lyder det fra en tilfreds Casper Petersen, der også har været godt tilfreds med sin start i klubben på trods af det røde kort mod Brabrand IF.

”Jeg føler, jeg fik en rigtig fin debut i Skive. Det er altid spændende at komme i gang, men for mig var der naturligvis lidt ekstra spænding på. Den efterfølgende kampe får jeg direkte rødt, hvilket var forfærdeligt for mig, men nu er jeg tilbage og var med i weekenden mod Odder, og det var en fornøjelse,” fortæller han. 

På lørdag skal holdet så til Tønder for at fortsætte en stime af tre kampe som ubesejret, og der tager man ned med en god portion selvtillid i rygsækken. 

”Den selvtillid, som det giver at få syv point i de seneste tre kampe, kan vi tage med ned til Tønder. Vi tager derned for at få endnu en sejr, og dermed få tre point mere med over i Oprykningsspillet,” lyder det til sidst fra Casper Petersen.

Opgøret mellem FC Sydvest – Ringkøbing IF spilles lørdag klokken 14:00 på BankParken Tønder.

Det vides ikke, om opgøret bliver livestreamet, men man kan selvfølgelig lytte med via Radio Max og følge opgøret på Facebook.