Brabrand IF kommer på besøg i Ringkøbing

I morgen spiller Ringkøbing IF årets første hjemmebanekamp i 2. Division, når Brabrand IF kommer på besøg i det vestjyske. 

Det bliver desværre ikke på den vante hjemmebane, da Green Arena som bekendt er blevet udfordret af de store mængder af regn, der har været i Ringkøbing, og derfor er morgendagens opgør blevet rykket til Aage Esbjerg Arena.

Ringkøbing IF kan dog trøste sig med, at den eneste 2. Divisionskamp, der er blevet spillet på Aage Esbjerg Arena var tilbage i 2014, og her besejrede man Middelfart Boldklub med 1-0.

Det kan selvfølgelig ikke bruges til så meget, når morgendagens opgør er fløjtet i gang, men det kan det omvendte opgør imellem de to klubber muligvis. Her vandt Ringkøbing IF 2-1, hvor Jesper Lange scorede begge RIF-mål, men det sker med garanti ikke i morgen, da angriberen er smuttet til netop Middelfart Boldklub. 

Meget vand er dog løbet gennem åen siden det opgør, men hverken Ringkøbing IF eller Brabrand IF fik den ønskede start på foråret – i hvert fald resultatmæssigt. 

For selvom Ringkøbing IF egentlig leverede en spillemæssig godkendt præstation i Skive, så endte forårspremieren med et 0-2 nederlag, mens Brabrand IF måtte nøjes med 1-1 på hjemmebane mod Tarup-Paarup, og der havde 1. Divisionsnedrykkerne givetvis sat næsten op efter mere. 

Resultatet var dog ganske sigende for Brabrand IF’s sæson, der har haft lidt problemer på hjemmebane, hvor man i ni kampe har vundet tre, spillet fire uafgjort og tabt 2. Holdet bekommer sig dog langt bedre på udebane, hvor det er blevet til seks sejre, en uafgjort og et nederlag.

I fem af de seks sejre har Brabrand IF endda holdt hjemmeholdt fra scoringer, og det viser, at Ringkøbing IF i den grad skal tage chancerne, når de opstår i morgendagens opgør. 

Det positive for Ringkøbing IF er dog, at man kun er gået fra én hjemmebanekamp i denne sæson uden scoringer, og holdet har det også rigtig godt hjemme i Ringkøbing, hvor det er blevet til fem sejre ud af otte mulige. 

Forhåbentlig bliver det tal øget til seks i morgen, men der venter uden tvivl en hård duel for Ringkøbing IF, der derfor også får behov for en masse tilskuere på lægterne. 

For at hjælpe mod vind og vejr kan morgendagens kamppartner, Ringkjøbing Landbobank, desuden byde på varm kakao og kanelkage i pausen af opgøret. 

Søndagens opgør mod Brabrand IF fløjtes i gang klokken 14:00 på Aage Esbjerg Arena, og der er fri entré for alle tilskuere. 

Kampen kan desuden følges på Facebook, ligesom vi håber på at kunne livestreame via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22688.