Bar Shooters er ny guldsponsor i Ringkøbing IF

Vi er glade for at kunne meddele, at Bar Shooters er ny guldsponsor i Ringkøbing IF.

Bar Shooters, der er en af de ældste restaurationer i Ringkøbing-Skjern Kommune med sine 19 år på bagen, kommer til at være eventsponsor i forbindelse med nogle kampe på Green Arena, ligesom man også skal hjælpe til ved klubbens spinningevent, og det glæder man sig til.

”Jeg er glad for at kunne støtte lokalt og være en del af netværket i Ringkøbing IF, men det betyder også en del, at jeg kan støtte op ved diverse arrangementer. Folk ved jo godt, hvor Bar Shooters ligger, så at jeg kan vise mine butik frem, stille bartender og DJ’s til rådighed gør forhåbentlig, at folk kan se, at vi leverer et rigtig godt produkt. Så det er nok 95% for at støtte de lokale og 5% for at lave lidt sjov og spas,” lyder det fra ejeren af Bar Shooters, Valentin Jensen.

I Ringkøbing IF er man også glade for at få Bar Shooters ind i folden, som støtter op om klubbens planer om at være mere aktive og give en bedre totaloplevelse til tilskuerne på Green Arena og ved diverse arrangementer.

”Vi er rigtig glade for at få Bar Shooters ind i vores netværk. Aftalen med Bar Shooters går rigtig godt i tråd med nogle af de ting, vi gerne vil gøre på Green Arena; nemlig gøre oplevelsen endnu bedre for vores mange tilskuere, hvor vi vil skabe mere aktivitet. Derudover kommer Bar Shooters også til at hjælpe os til vores kommende spinningevent, og det er vi rigtig tilfredse med,” lyder det fra sponsor- og eventchef, Lars Bræmer.

I forbindelse med Bar Shooters indtog i klubben kan man blandt andet vinde to VIP-billetter til næste hjemmebanekamp sponsoreret af Bar Shooters. Det kan du læse meget mere om på vores Facebook-side.