Andreas Bonde Jespersen: Jeg kunne i hvert fald ikke spille videre

Da Ringkøbing IF spillede testkamp på udebane mod Holstebro Boldklub, endte det med et nederlag, men det var ikke det eneste minus ved dén kamp, for RIF-mandskabet fik også en alvorlig skade med sig hjem.

Andreas Bonde Jespersen blev allerede i første halvleg udskiftet, og den unge spiller var stærkt lidende, da han blev båret fra banen.

Senere blev han kørt på skadestuen, og her konstaterede lægerne, efter at have været i kontakt med specialister på Herning Sygehus, at Andreas Bonde Jespersen havde brækket sin højre ankel.

- Det er selvfølgelig meget øv, men jeg har valgt at angribe skaden på en positiv måde, og så må jeg nyde, at jeg har lidt mere fritid end vanligt, siger Andreas Bonde Jespersen, som torsdag aften overværede holdkammeraternes træning.

Situationen opstod efter et par hidsige dueller mellem Andreas Bonde Jespersen og en Holstebro-spiller.

- Vi havde haft et par nærkampe, og jeg fornemmede, at Holstebro-spilleren var irriteret og hidsig, men jeg forestillede mig ikke, at det skulle ende med en brækket ankel, konstaterer RIF-spilleren roligt.

I nærkampen, som kostede Andreas Bonde Jespersen en brækket ankel, blev han også ramt af Holstebro-spillerens ene støvle i hovedet, men det blev hurtigt sekundært.

- Det gjorde vildt ondt i min ankel, og jeg tænkte straks: Jeg kan i hvert fald ikke spille videre, fortæller han.

Nu ser han sandsynligvis frem mod seks uger med gips/støvle, og, hvis alt går vel, derefter måneders genoptræning.

- Der findes aldrig et godt tidspunkt for en skade, men jeg ærgrer mig over, at jeg er ude i en periode, hvor jeg så ud til at få spilletid, og samtidig er vi midt i en spændende tid med ny træner og så videre.

21-årige Andreas Bonde Jespersen, som på grund af skaden er sygemeldt fra sit arbejde, regner med, at han fodboldmæssigt er ude resten af året, men han satser på at være klar, når træningen indledes igen i 2021.