Anders Vestergaard Larsen: "Stemningen er stadig rigtig god i truppen"

Ringkøbing IF er inde i en svær stime med fire nederlag i træk, og den stime skal holdet forsøge at ændre, når Dalum IF på søndag gæster Green Arena. 

Anders Vestergaard Larsen kan dog berette om en trup, hvor stemningen stadig er god, og han er klar til at jagte tre point på søndag.

”På trods af en række nederlag i træk er stemningen i truppen stadig rigtig god. I kampen mod Aarhus Fremad arbejdede vi hårdt for sagen og leverede generelt en god kamp. Men vi kan godt mærke på skadessituationen, at det har været en lang sæson, og at flere døjer med lidt slid og småskavanker. Personligt føler jeg mig dog stadig fysisk ovenpå og klar til at hente tre point på søndag,” siger midtstopperen.

Det første opgør mellem søndagens to modstandere endte med en 2-0 sejr til Dalum IF, og Anders Vestergaard Larsen har formularen på, hvordan man får revancheret det nederlag.

”Som jeg husker Dalum, spillede de meget direkte, så vi skal være klar på deres omstillinger og ikke sætte bolden for meget på spil i de risikofyldte områder, hvor de kan komme buldrende. Vi skal levere stenhårdt arbejde, og så skal vi være mere kyniske i begge felter, så vi forhåbentlig holder nullet og samtidig får puttet et par stykker ind i den anden ende,” fortæller han.

Men det er ikke kun nederlaget mod Dalum IF, der skal revancheres. Det skal den seneste hjemmebanekamp mod Kjellerup også, og samtidig kan holdet sikre sin plads i top seks henover vinteren.

”Det er super vigtigt at holde sig på den rigtige side af Oprykningsspillet henover vinteren, hvilket vi sikrer med en sejr. Derudover skylder vi vist også vores fantastiske hjemmepublikum en bedre indsats, end det vi viste mod Kjellerup

Opgøret mellem Ringkøbing IF – Dalum IF fløjtes i gang søndag klokken 14:00 på Green Arena.

Kampen kan følges på Facebook eller ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22687.