Anders Vestergaard Larsen: "Brabrand bliver en hård kamp"

Det var ikke den start, Ringkøbing IF havde håbet på, da man i sidste uge tabte forårspremieren i Skive med 0-2, men på trods af resultatet var holdet egentlig godt tilfreds med spillet og indsatsen.

”Overordnet set spiller vi en ganske udmærket kamp under svære forhold. Jeg synes kampen igennem, at vi viser positive fodboldmæssige tendenser og en rigtig stor arbejdsindsats og vilje til at vil kæmpe for holdet på trods af modgang. Hvis vi samtidig kan skabe chancer af samme størrelse som mod Skive, skal vi nok få puttet en enkelt eller to ind,” lyder det fra Anders Vestergaard Larsen. 

Der er dog stadig nogle småting, der kan forbedres for Ringkøbing IF, fastslår forsvarsspilleren. 

”Vi skal være en smule bedre på bolden og være bedre til at holde fast i den, hvilket jeg håber, at en bedre bane kan hjælpe lidt på. Vi skal være lidt skarpere i begge felter, så vi forhåbentlig kan holde nullet og som minimum få et enkelt point,” siger Anders Vestergaard Larsen. 

Og på søndag gælder det så Brabrand IF, der spillede 1-1 i deres forårspremiere mod Tarup-Paarup, og Anders Vestergaard Larsen forventer, at søndagens gæster kommer med en stor aggressivitet.

”Jeg forventer, at Brabrand kommer med et højt pres og en stor aggressivitet, og at de vil forsøge at være boldbesiddende og komme meget over deres kanter. Derfor skal vi være stærke i vores defensive organisation og vores forsvar af eget felt,” forklarer han. 

Derfor forventer han også en svær kamp, hvor det polerede fodbold måske må vige pladsen en kort stund.

”Det kommer til at blive en hård kamp, så den stenhårde arbejdsindsats bliver vigtigere end poleret fodbold. Selvom vi gerne vil være boldbesiddende, skal vi ikke være for fine til at tage arbejdshandskerne på og spille noget resultatorienteret ’bonde-bold’ – hvor selv Dennis Juelsgård er ved at have indset, at det nogle gange kan være vejen frem,” siger Anders Vestergaard Larsen med et smil, der også ser frem til at komme hjem på egen hjemmebane. 

”Herudover bliver det dejligt igen at spille på hjemmebane foran vores fantastiske hjemmepublikum, og jeg håber, at vi kan forkæle dem med en sejr,” slutter han af med. 

Opgøret mod Brabrand IF fløjtes i gang søndag klokken 14:00 og kan følges her på Facebook.