Ærgerlig, men forståeligt.

Det er med beklagelse, at vi må tage afsked med vores cheftræner efter denne sæson og 1 år før tid, men samtidig med stor respekt og forståelse for Claus` situation efter hans alvorlige sygdom i vinters.

Selvom Claus Christiansen aka CC er godt på vej igennem sit sygdomsforløb, så har han af helbredsmæssige og familiære grunde ønsket at sætte fodbolden og trænergerningen lidt på pause. Claus giver sig altid 100% til træning og engagementet kan også tydeligt høres til kampene. Samtidig bruger han mange timer i bilen fra hjemmet i Aarhus til vestkysten.

Familien skal nu have mere opmærksomhed, hvilket ganske givet også styrker rehabiliteringsprocessen.

Formand for Ringkøbing Fodbold, Peder Sørensen og Sportschef, Nicolai Wael, er enige i, at CC har løftet 1.+2.holdstruppen betragteligt. Wael udtrykker det således: ”CC kom til i en svær tid, hvor holdet skulle finde sig selv igen efter nedrykningen fra 2.division. År 1 med CC var derfor et genopbygnings år, hvor vi alle skulle finde os til rette igen. År 2 ser anderledes interessant og spændende ud. Både DS holdet og det unge talentfulde serie 1 hold viser karakterer, og perspektiverne for fremtiden ser derfor lyse ud. Alt dette og meget mere har CC en stor aktie i. Han kan med oprejst pande nu aflevere en talentfuld flok til klubbens kommende træner”.

Peder Sørensen tillægger det også stor betydning, at CC har udvist anerkendelse og respekt for klubbens mangfoldige bagtæppe. ”CC er vellidt hos alle. Klubbens sponsorer og den store gruppe frivillige har taget bankmanden med det store fodboldhjerte fra Aarhus til sig. CC står bl.a. altid klar ved indgangen til Goenergi Loungen, og hilser på sponsorer og samarbejdspartnerne før kampene og inden VIP arrangementet. Han ved, at uden opbakningen fra dem, så kunne vi ikke have den klub, vi har og med de ambitioner, vi også har for fremtiden”.

Nu trækker Nicolai Wael i arbejdstøjet for at finde den rigtige træner til klubben. En med de rigtige fodboldfaglige kompetencer, men så sandelig også en, der forstår og respekterer klubbens DNA. Forventningen er, at det kan ske op mod sæsonafslutningen.

Ringkøbing Idrætsforening takker Claus for indsatsen og ønsker ham og hans familie alt det bedste i fremtiden. Kig endelig indenfor, når I er på disse kanter.