Årets sidste kamp venter på Green Arena

90 minutter og så venter der spillerne en velfortjent vinterpause – i hvert fald fra fodboldkampe i 2. Division. 

Det betyder også, at søndagens opgør mod Dalum IF er sidste mulighed for at presse de sidste procenter ud af kroppen og slutte af på bedst mulige måde, hvilket selvfølgelig gøres med tre point. 

Og det er en direkte duel om sjette pladsen, der venter spillere og tilskuere på Green Arena på søndag, da modstanderen fra Dalum IF er placeret lige under Ringkøbing IF med tre point færre men en bedre målscore. 

Og mens Ringkøbing IF’ sæson har kørt meget i stimer med først tre nederlag i træk, så otte kampe som ubesejret og til sidst efterfulgt af fire nederlag i træk, så har Dalum IF svinget mere fra kamp til kamp.

Men søndagens modstander har haft en rigtig flot halvsæson, hvor man kom videre til 3. runde af Sydbank Pokalen, inden man røg ud til FC Midtjylland efter forlænget spilletid, og i 2. Division ligger man også solidt til i svinget.

Og holdet må også forventes at komme til Vestjylland med en fin portion selvtillid i bagagen på søndag, da man de sidste to kampe har spillet uafgjort med topholdet Kolding IF og vundet stensikkert over bundholdet fra Kjellerup IF.

Så selvom Ringkøbing IF er over Dalum IF i stillingen, så bliver det på ingen måder en let kamp, hvilket man da også så i holdenes første indbyrdes opgør. 

Her spillede Ringkøbing IF egentlig en okay kamp, men alligevel endte man med at tabe 0-2, og det opgør viste på mange måder, hvilket hold det er Ringkøbing IF skal møde igen her på søndag. 

Dalum IF er nemlig et hold, der står rigtig godt på banen – hvilket også kan ses på holdets målscore, hvor man kun har lukket 17 mål ind – og samtidig er de livsfarlige på kontraer, hvilket Ringkøbing IF også blev straffet for på Fyn. 

Derfor er det selvsagt vigtigt ikke at komme bagud, også fordi Dalum IF endnu ikke har tabt en kamp i denne sæson, hvis først de er kommet foran. 

Hos Ringkøbing IF gælder det om at få ændret de sidste ugers kedelige resultater, så man kan gå på vinterferie med en god smag i munden, for selvom der har været to stimer med nederlag, så må man ikke glemme, at halvsæsonen i sin helhed har været ganske fin for Ringkøbing IF. 

Den har dog også været lang, og derfor er der også en del spillere, der er tvivlsom til søndagens opgør for Ringkøbing IF, der til gengæld ikke har nogle spillere ude med karantæne. 

Det har Dalum derimod, da August Nielsen modtog et gult kort i deres 3-0 sejr over Kjellerup IF, og han må derfor sidde over på søndag. 

Opgøret mellem Ringkøbing IF – Dalum IF fløjtes i gang søndag klokken 14:00 på Green Arena.

Kampen kan følges på Facebook eller ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22687.