Årets næstsidste kamp på Green Arena venter forude

Det er ikke mere end en lille uge siden, at Green Arena sidst dannede rammerne om et opgør i 2. Division, men på søndag kommer det allerede til det igen, når Dalum IF kommer på besøg.

Det er heller ikke lang tid siden, at Ringkøbing IF og Dalum IF sidst krydsede klinger. Det skete nemlig for lidt over en måned siden, hvor Ringkøbing IF besøgte det fynske, og her endte det 3-3 efter et glimrende comeback af Ringkøbing IF, der ellers var bagud med to kort før tid.

Siden da har det været status quo for begge hold, der hver især har hentet fire point. Dalum IF har tabt til Jammerbugt FC og Middelfart B, og senest er det blevet til en sejr i Vejgaard og et enkelt point hjemme imod Næsby Boldklub.

For Ringkøbing IF er det blevet til en sejr i AB og et point i Middelfart, mens det desværre er blevet til nederlag imod Næsby Boldklub og Aarhus Fremad.

Det betyder, at Ringkøbing IF stadig er at finde nederst i rækken, mens Dalum IF befinder sig på den livsvigtige sjetteplads, der giver adgang til Oprykningsspillet i foråret.

Derfor er søndagens opgør naturligvis også en vigtig kamp for begge mandskaber, hvor tre point vil lune gevaldigt for at bide sig bedre fast i de respektive ender.

På trods af den sløje pointhøst, så kan Ringkøbing IF trøste sig med, at man én gang tidligere har mødt Dalum IF hjemme på Green Arena, hvor det blev til en 4-2 sejr efter scoringer af Lennard Lauridsen, Dennis Juelsgård, Jesper Lange og Kenneth Lund.

Desværre må Ringkøbing IF undvære Dennis Juelsgård til opgøret, ligesom Ragnar Leósson fortsat er på lazzarettet, og Gloire Rutikanga må også sidde over, da han er ude med karantæne efter et gult kort i sidste uges nederlag imod Aarhus Fremad.

Dalum IF er ikke ramt af karantæner, og det er derfor kun skader, der kan holde dem fra at stille op i stærkeste opstilling.

Opgøret fløjtes allerede i gang klokken 13:00 på Green Arena, og dermed åbner Hancock Fanzone allerede klokken 12:30, hvor der vil være halv pris på fadøl indtil kickoff.

Kamppartner er OneCollection, der udlover et gavekort á 1.000,- til Restaurant Sandgaarden, og derudover vil det være muligt at vinde præmier fra Lange Isenkram, Profil Optik Ringkøbing og Hancock Bryggerierne.

Skulle du være forhindret i at møde op på Green Arena, så kan søndagens kamp naturligvis følges på Facebook og ses live med Ekstra Bladet+ via følgende link: https://ekstrabladet.dk/plus/tv/play/sport/anden-division/article7715731.ece.