Partner Cup 2019

Vi er kommet ind i 2019, og dermed nærmer vi os også den nyeste udgave af PartnerCup, der bliver afholdt for tredje år i træk.

PartnerCup, der er for alle virksomheder i Ringkøbing IF’s netværk, hvor alle hold får en spiller/leder fra 2. Divisionsholdet, har været en kæmpe succes de foregående to år, og vi glæder os til at åbne dørene til Vesterhavshallen den 2. februar, 2019.

Reglerne for stævnet er ganske klare:

  • Hvert hold består af fem spillere fra din virksomhed/dit sammensatte hold. Herudover bliver man tildelt en spiller/leder fra 2. Divisionsholdet.
  • Kan man ikke stille fem spillere fra sin virksomhed, så tøv ikke! Vi sammensætter et hold ved enkelttilmeldinger.
  • Hvert hold skal have spilletøj med. Det ville se formidabelt ud med holdenes firmanavn, men som minimum skal trøjerne være i ens farver. Ringkøbing IF sørger for ens trøjer til de sammensatte hold.
  • Max ti hold kan deltage.
  • Man må selvfølgelig gerne hente hjælp udover folk fra ens virksomhed.
  • Man må selvfølgelig gerne have mere end et hold pr. virksomhed.

Det hele forgår som sagt i Vesterhavshallen den 2. Februar, 2019 klokken 15:00, og arrangementet koster 3.000,- ekskl. moms pr. hold, mens enkeltbilletter kan fås for 700,- ekskl. moms.

For denne pris er der fuld forplejning hele dagen for sit hold, hvilket indebærer lækker mad fra Koksusgaard, frugt, chokolade, chips, øl, vand og vin.

Vinderne får selvfølgelig udleveret vandrepokalen, som sidste år gik til Jyske Bank efter en flot præstation.

Tilmelding til dette herlige netværksarrangement er senest fredag den 18. januar, og der er ikke lang tid tilbage, hvis man vil sikre sig selv og sin virksomhed en plads!

Du kan tilmelde dig ved at klikke HER.