Update fra kampe i Ringkøbing IF

Der har været rigtig mange RIF-kampe på programmet i sidste uge. Dem kan du læse mere om herunder.

Serie 1: Serie 1 spillede i søndags sin sidste kamp i 2019, da man tabte 2-8 til topholdet fra Sædding-Guldager. Begge RIF-scoringer stod Christian Pinholt for. Resultatet betyder, at holdet ender på en tredjeplads, og dermed står den også på Serie 1 efter årsskiftet.

Kvindeserie Vest: Ringkøbing IF’s bedste kvindehold spillede også sin sidste kamp i weekenden, da man i lørdags tog imod Søften GF. Her endte det godt nok med et 0-4 nederlag, men holdet slutter på en flot 5. plads, og dermed skal man spille i Kvindeserie Vest i 2019 igen.

U19 Liga 1: I søndags var U19 Liga 1 på besøg i Haderslev, og her endte det med et 4-9 nederlag efter scoringer af Thomas Lange, Mads Jakobsen og Johan Søndergaard Larsen (2). Allerede i morgen skal holdet i kamp igen, når man tager imod Herning Fremad klokken 19:00.

U17 Liga 1: I lørdags spillede U17 lokalopgør i Holstebro, hvor holdet hentede en flot 4-3 sejr. Zacharias Sørensen lavede hattrick i 1. halvleg, inden Mads Kirkegård Nielsen scorede sejrsmålet sent i 2. halvleg. På lørdag venter en ny kamp, når holdet tager imod FC Skanderborg. Den kamp fløjtes i gang klokken 13:00 i Ringkøbing.

U15 Liga 2: Ringkøbing IF’s bedste U15 tog i søndags imod Kolding IF, og her hentede man en flot comebacksejr på 2-1, hvor målene blev scoret af William Bro Sand og Sebastian Skovhus. På søndag venter en ny kamp, når man på udebane skal møde FK Viborg klokken 12:00.

U14 Liga 2: I lørdags spillede U14 Liga 2 også lokalopgør i Holstebro, men her endte det desværre med et smalt 0-1 nederlag. På lørdag får holdet dog muligheden for at komme tilbage på sejrssporet, når man på hjemmebane tager imod Herning Fremad. Kickoff her er klokken 11:00.

U13 Liga 1B: U13 Liga 1B har ikke været i kamp den seneste uge, men det kommer de i weekenden, når de den 10. november tager imod Thisted FC hjemme i Ringkøbing. Kickoff her er klokken 11:00.