Uafgjort i Vejgaard sikrede en plads i Oprykningsspillet

Det var på forhånd kendt at et point ville være nok for Ringkøbing IF i dag, hvis man ville sikre sig en plads i Oprykningsspillet, og et point var præcis, hvad man fik, da man spillede 1-1 i Vejgaard.

Det var til at starte med ganske tydeligt, at dagens kamp ville blive en slåskamp, da banen havde set bedre dage, men begge hold forsøgte rent faktisk at spille bolden langs jorden.

Det var dog på hjørnespark, at begge hold var farlige i starten af opgøret, men målmændene blev ikke tvunget ud i de store redninger. Det var først efter 13 minutter, at Mads Petersen blev tvunget ud i en fin redning, mens vi skulle længere hen i opgøret, inden værternes målmand kom ud i en fin redning.

Efter en halv time kom dagens første mål så, og det var Vejgaard, der slog først. Et hjørnespark ved forreste stolpe endte i panden på Lasse Olsen, der headede bolden ind over stregen.

Målet fik Ringkøbing IF til at vågne en smule op, og ved slutningen af halvlegen var Dennis Juelsgård to gange tæt på at udligne. Først fik han for anden uge i træk et hovedstød reddet på stregen, og få sekunder før første halvlegs slutfløjt sendte han et frispark snært forbi den ene stolpe.

Ringkøbing IF fortsatte de fine takter i anden halvleg, og kun to minutter inde i den kom udligningen. Mikkel Koustrup og Mikkel Jakobsen kombinerede på højrefløjen, og sidstnævnte sendte et fornemt indlæg ind i panden på Lennard Lauridsen, der nemt kunne heade bolden i nettet ved den bagerste stolpe.

I minutterne efter fortsatte Ringkøbing IF det høje pres, og holdet var da også tæt på et par gode muligheder, hvor Mikkel Kjeldstrup var tættest på med et flot langskud, der desværre røg lige forbi den ene stolpe.

Som kampen skred frem så det ud til, at Ringkøbing IF blev mere og mere tilfreds med et enkelt point, og dermed fik Vejgaard også mere spil og fik sendt et par afslutninger mod mål. De sad dog for det meste på Mads Petersen, der stod en glimrende kamp i målet.

I de sidste ti minutter var det begrænset, hvor mange chancer, der blev skabt, og derfor kunne Ringkøbing IF sikre sig det ene point, og dermed også en velfortjent plads i Oprykningsspillet.

Næste opgør for Ringkøbing IF er på lørdag, hvor Odder IGF gæster Ringkøbing og Green Arena.