Uafgjort i sidste testkamp imod Varde IF

I går spillede Ringkøbing IF 2-2 imod Varde IF i den sidste test, inden 2. Division på fredag bliver skudt i gang, når Jammerbugt FC kommer på besøg.

Og det var en meget begivenhedsrig første halvleg, der udspillede sig i Ringkøbing, hvor alle fire scoringer faldt.

Den første kom allerede efter fem minutters spil, og det var gæsterne fra Varde IF, der bragte sig foran på et straffespark. En bold blev sparket op på armen af Anders Vestergaard Larsen fra klods hold, hvilket dommeren takserede til et straffespark, som blev udnyttet af gæsterne.

Og det var Varde IF, der var bedst i det første kvarter, men som 1. halvleg skred frem, kom Ringkøbing IF bedre med, og man fik også vendt opgøret på hovedet med to fine scoringer.

Begge mål blev sat op i højre side, hvor indlæg ind foran målet blev omsat til scoringer. Ved den ene endte et fladt indlæg ved Lennard Lauridsen, der fint sparkede bolden over i det lange hjørne, og ved det andet blev bolden slået igen slået fladt ind, og ved bagerste stolpe dukkede Jacob Sandal op og gled bolden ind over stregen.

Kort før der blev fløjtet til pause fik Varde IF dog udlignet. Et frispark blev sendt ind foran mål, og da Ringkøbing IF missede markeringen, var det en relativ nem sag for gæsterne at udligne til 2-2.

Anden halvleg forløb uden scoringer, og derfor endte Ringkøbing IF’s anden og sidste træningskamp forud for sæsonen altså 2-2.

Efter opgøret reflekterede cheftræner Nicolai Wael over resultatet, og han var okay tilfreds.

”Det var en rigtig fin test imod et solidt Varde IF-mandskab. Varde var bedst de første 15 minutter, men vi havde en rigtig god periode qua vores to scoringer i første halvleg, og så giver vi et dumt mål væk på en dødbold. Anden halvleg bliver meget lige, hvor vi har optræk til gode chancer, men vi kommer ikke helt igennem. Alt i alt var det dog en rigtig fin kamp for os, selvom vi havde svært ved at spille os igennem Vardes kompakte defensiv,” forklarede cheftræneren efter kampen.

Opgøret imod Varde IF var den sidste træningskamp, inden Jammerbugt FC kommer på besøg på fredag, og selvom Nicolai Wael føler, at der mangler lidt relationer på holdet, så han forventer lidt mere til sæsonpremieren.

”Formen er egentlig fin hos de fleste. Der mangler stadig lidt i relationerne, og folk skal finde hinanden efter en ferie, hvor spillerne er lidt afsted på kryds og tværs. Så vi har et stykke vej endnu, men når det er en turneringskamp, så der er naturligvis også en anden koncentration hos spillerne. Det kommer der især også, fordi det er Jammerbugt, vi skal møde, og dem har vi ofte problemer med, fordi de er så dygtige på bolden. Men vi skal nok være der på fredag,” forsikrer Nicolai Wael.

Opgøret imod Jammerbugt FC fløjtes i gang fredag den 2. august klokken 19:00 på Green Arena.