Brændt straffespark blev dyrt på Fyn

Lørdag eftermiddag gæstede Ringkøbing IF det nordvestlige hjørne af Odense, hvor Tarup/Paarup var vært, og det er et sted som vækker gode minder, da RIF-mandskabet i 2017 stort set sikrede sig oprykning til 2. division med en sejr på Home Tarup Park.

Nu skriver vi 2020, og denne gang endte besøget knap så festligt for udeholdet, da hjemmeholdet vandt opgøret med 1-0.

Helt frem til kampstart arbejdede håndværkere på den nye tribune på det hyggelige stadion, men i kampens indledning glemte RIF-spillerne netop arbejdet, og hjemmeholdet satte sig derfor hurtigt på spillet - i løbet af de første 10 minutter scorede TPI-mandskabet én gang, mens det også blev til et forsøg på stolpen.

Begge gange skete det efter gennemspillede angreb, hvor TPI-spillerne dog ikke fik stress af modstandernes presspil eller styrke i duel-spillet, og heldigvis løftede RIF-spillerne sig i løbet af de første 45 minutter.

Det gav blandt andet en stor chance til Lennard Lauridsen, og der var ligeledes fine forsøg fra Andreas Lauridsen og Dennis Juelsgård, men ved pausen var stillingen fortsat 1-0 til Tarup/Paarup.

Fra anden halvlegs begyndelse kom Klaus Moesgaard på banen i stedet for Christian Pinholt, og tilbagevendte Moesgaard kom i fokus i løbet af de sidste 45 minutter.

Først skulle vi dog igennem en god halv time, hvor der ikke var mange oplagte målchancer - faktisk var der kun en enkelt til hvert hold, og begge gange var det efter hjørnespark - men et lille kvarter før tid tog indskiftede Klaus Moesgaard så fat.

Han præsterede en flot solotur, og til sidst lavede en TPI-forsvarer et straffespark på Moesgaard, og Dennis Juelsgård blev sat til at sparke.

Desværre sendte han med venstrefoden bolden et stykke over TPI-målet, og dermed skulle RIF-mandskabet fortsætte jagten på en udligning i de sidste 12-13 minutter.

Den jagt endte uden den store forløsning - faktisk formåede RIF-spillerne ikke for alvor at presse et hjemmehold, som fokuserede på en massiv defensiv i den sidste del af kampen, og for anden kamp i træk måtte Ringkøbing IF rejse fra en udekamp uden point.