Skæve vinkler forud for Ringkøbing IF - AB

Forud for morgendagens opgør imod AB har vi fundet et par skæve vinkler og sjove statistikker frem.

VIDSTE DU:

… at AB har spillet 12 udebanekampe i denne sæson, hvor det er blevet til seks sejre, fire uafgjorte og to nederlag?

… at AB har scoret 37 gange i denne sæson, og Nichlas Rohde og Rasmus Tangvig har begge scoret otte gange?

… at cheftræner Nicolai Wael nærmer sig et jubilæum, da han runder kamp nummer 96 i spidsen for Ringkøbing IF i morgen?

… at i AB’s 24 kampe er der blevet scoret 15 mål i 1. halvleg, mens der i 2. halvleg er blevet scoret hele 43 mål?

… at søndagens kamp imod AB er Ringkøbing IF’s kamp nummer 145 i 2. division?

… at AB har vundet det danske mesterskab ni gange, og at det seneste mesterskab ligger tilbage i 1967?

… det er første gang Ringkøbing IF og AB mødes, når kampen fløjtes i gang på søndag?

… at Jacob Sandal, Anders Vestergaard Larsen, Nikolaj Pape Sørensen og Simon Vesterbæk alle får karantæne ved deres næste gule kort?

Morgendagens opgør i mellem Ringkøbing IF – AB fløjtes i gang klokken 14:00 på Green Arena.