Seks-måls-remis i årets sidste kamp

Sløjt forsvarsspil og godt angrebsspil er en kombination, der ofte giver mål, og det gjorde det også i dag, da Ringkøbing IF spillede 3-3 imod Vejgaard B, hvor alle seks mål blev scoret i 1. halvleg.

Allerede efter tre minutter fik Ringkøbing IF en gylden mulighed for at bringe sig foran, da Vejgaard B's forsvar undervurderede en lang bold, og da målmanden samtidig kom på mellemhånd, så kom Mikkel Jakobsen først på bolden, men på kanten af feltet tippede han bolden forbi mål.

Fem minutter senere var det dog værterne, der fik scoret kampens første mål. Et fint angreb i højre side bevægede sig over i venstre side og efter et fladt indlæg var det en formsag for Martin Sloth-Kristenen at prikke bolden det sidste stykke over stregen.

Målet slog dog ikke Ringkøbing IF ud. Nærmere tværtimod. Efter et lille kvarter fik holdet et frispark i højreside, som Jacob Jay Andersen stod for. Han sendte det ind mod forreste stolpe, hvor Kasper Møller Thomsen fik snittet bolden, så den røg over til bagerste stolpe, og her kunne en helt fri Klaus Moesgaard nemt score sit andet mål i Ringkøbing IF-trøjen.

Kort tid efter var det så værterne, der var utrolig tæt på at bringe sig i front igen, da de forsøgte sig med et smukt langskud, men bolden tog indersiden af den ene opstander, inden Ringkøbing IF fik den ekspederet ud af farezonen.

I stedet blev det så Ringkøbing IF, der bragte sig foran efter 22 minutter. Skidt forsvarsspil af Vejgaard B gav bolden til Mikkel Jakobsen i højre side af banen, og han valgte til sidst at spille bolden tilbage i feltet, og det skulle vise sig at være en god idé. Her stod Casper Petersen nemlig klar til at sparke bolden ind i nettet efter en lille afretning af forsvaret.

Kun tre minutter senere blev det endnu bedre for Ringkøbing IF, da man fik et frispark i højre side af banen. Det sendte Jacob Jay Andersen ind mod forreste stolpe, hvor en flyvende Kasper Møller Thomsen kom først på bolden og headede den ind bag værternes målmand til 3-1.

Kun to minutter senere var det så værternes tur til at komme med et hurtigt modsvar efter et hjørnespark, da Malthe Mondrup Pedersen stod relativ umarkeret på kanten af det lille felt, og her headede han ganske nemt reduceringen i nettet.

Herefter kom Ringkøbing IF frem til to pæne afslutningsmuligheder, som desværre ikke gav mål, og så var det i stedet værterne, der kunne juble efter 34 minutter, da Mads Petersen ikke kunne holde fast i et langskud, og så var Daniel Olsen først over bolden, og en udligning til 3-3 var en realitet.

Ringkøbing IF var dog tæt på at gå til pause med en føring, da Jacob Jay Andersen forsøgte sig med et langskud, men værternes målmand fik lige netop vippet bolden over overliggeren med det yderste af fingerspidserne.

2. halvleg blev aldrig det helt store show, som 1. halvleg var det, og det var klart Vejgaard B, der var tættest på at score kampens syvende mål.

Holdet havde en masse afslutninger fra kanten af feltet, som alle blev sendt forbi mål, men efter 77 minutter kom holdet frem til deres klart største chance. Efter et fremragende soloraid var en Vejgaard-spiller lige pludselig alene med Mads Petersen, men målmanden kom godt ud af sit mål og nuppede forsøget med en stærk fodparade.

Ringkøbing IF kom kun frem til et par forkølet, halve chancer, og derfor endte årets sidste kamp i 2. Division med 3-3.