Ringkøbing IF tabte træningskamp hjemme mod Esbjerg

I lørdags var Ringkøbing IF på ny i kamp, da man hjemme på Aage Esbjerg Arena tog imod Esbjerg fB.

Det var på forhånd meldt ud, at det var Esbjerg fB’s U19 Liga, som Ringkøbing IF skulle møde, men det endte med at være et Esbjerg mandskab, af en lidt ældre karakter, hvor spillere som Brent McGrath var med.

1. halvleg var en rigtig fin affære for Ringkøbing IF, der stillede op i en 3-5-2 fra start. Der var flere flotte angreb og pæne muligheder, ligesom der var en god organisation på holdet, men det kastede ikke mål af sig i en af enderne.

I 2. halvleg skiftede Ringkøbing IF ud på et par positioner og gik samtidig over til en 4-4-2, hvilket ikke blev den helt store succes på dagen, og Esbjerg fB fik også scoret to gange i opgørets sidste 45 minutter.

Det første mål kom direkte på et frispark et par meter uden for feltet, mens 0-2 målet kom efter en halvflugter på et indlæg, som Mads Petersen tog sig af i første omgang, men returen dumpede ud for fødderne af en Esbjerg fB-angriber, der nemt kunne prikke bolden i mål.

Ringkøbing IF havde store vanskeligheder ved at skabe noget i 2. halvleg, og derfor endte det med en to-måls-sejr til gæsterne, hvilket efterlod en mellemfornøjet cheftræner.

”Vi mødte et godt blandet Esbjerg fB-hold i en rigtig fin test. Det var svært fodboldmæssigt med håbløse betingelser, hvor storm og regn gjorde det svært for begge hold, men i 1. halvleg skaber vi faktisk godt med chancer, mens 2. halvleg var lidt af en skuffelse, hvor vi simpelthen ikke skaber nok,” fortalte Nicolai Wael efter opgøret, hvor han dog også glæder sig over flere ting.

”Vores organisation ser rigtig god ud, og vores bagkæde var igen solid, selvom vi manglede Pape og Vesterbæk. Formmæssigt begynder det også at fint ud, og nu håber vi på godt vejr og gode træningspas, inden vi tager imod Kjellerup IF i denne uge,” forklarede cheftræneren, der fræmhævede Mikkel Koustrup, Dennis Juelsgård, Mikkel Jakobsen og Mikkel Kjeldstrup som spillere med en god dag i opgøret.

Næste opgør for Ringkøbing IF er på torsdag, hvor Kjellerup IF kommer på besøg.

Den kamp fløjtes i gang klokken 18:30 på Aage Esbjerg Arena.