Ringkøbing IF tabte tæt affære i Aarhus

Ringkøbing IF måtte for fjerde kamp i træk gå fra banen uden point, da man i dag tabte et tæt opgør mod Aarhus Fremad med 0-1.

Det var en meget intens affære på Riisvangen Stadion, og den blev kun mere intens af dommertrioens valg af linje, der virkede til at ændre sig fra minut til minut, og ved pausefløjtet var begge parter da også henne at få en lille snak med dommertrioen, da man ikke var helt tilfreds.

Spillemæssigt var de første 45 minutter derfor heller ikke de smukkeste, men der kom lidt chancer i begge ender. Hos Ringkøbing IF havde Jesper Lange og Mikkel Kjeldstrup de bedste muligheder, mens den tidligere Ringkøbing IF-angriber, Christian Nissen, også fik testet Mads Petersen.

Det bedste forsøg kom dog få minutter før pausen, da et flot forsøg fra Aarhus Fremad prellede af på overliggeren, og derfor forblev det 0-0 ved pausen.

I 2. halvleg fortsatte intensiteten på banen, og det samme gjorde dommertrioens vaklende linje til stor frustration for begge hold.

For Ringkøbing IF var Kenneth Lund tæt på at nå frem til et fladt indlæg, inden værterne begyndte at komme frem til et par pæne tilbud.

Først måtte Simon Vesterbæk cleare en afslutning inde på målstregen, og senere i opgøret fik både Christian Nissen og Arfanullah Habibi store chancer i RIF-feltet, men begge forsøg blev sparket over mål.

Med 15 minutter igen kom Mikkel Jakobsen frem til en pæn mulighed i venstre side af værternes felt, men afslutningen blev reddet til hjørne af målmanden.

Kort efter faldt kampens eneste scoring så, og det var til stor frustration for Ringkøbing IF-spillerne. En høj bold endte bagved Kasper Møller Thomsen, hvor Ringkøbing IF-spillerne mente der blev begået et frispark på forsvarsspilleren. Det blev dog ikke fløjtet, og i stedet endte bolden inde foran mål hos indskiftede Frederik Høgh, der nemt kunne sparke bolden ind over stregen.

I overtiden fik Ringkøbing IF faktisk sparket bolden i nettet, da en nedfaldsbold endte for fødderne af Jonas Magnussen, der resolut bankede ind bagved målmanden. Desværre fløjtede kampens dommer for frispark i situationen – noget som hverken spillere eller trænere var tilfreds med.

Det var også den sidste mulighed, der kom i kampen, og derfor blev det altså et nyt nederlag til Ringkøbing IF.

Næste opgør for holdet er næste søndag, hvor Dalum IF gæster Green Arena, hvilket er årets sidste kamp for 2. Division.