Ringkøbing IF tabte sæsonens sidste kamp i undertal

Der blev sat punktum for 2018/2019 sæsonen tidligere i dag, da Ringkøbing IF på hjemmebane tog imod B 93, og det blev et trist punktum, da Ringkøbing IF tabte 1-2, hvor et rødt kort blev dyrt.

Det var også gæsterne fra Sjælland, der fik kampen første store mulighed, som allerede faldt efter seks minutter. En B 93 angriber stod helt fri midt for målet omkring straffesparkspletten, men en god redning af Mads Petersen sørgede for, at Ringkøbing IF ikke fik en sløj start på opgøret.

Og det var et gennemgående tema for de første 30 minutter af opgøret, hvor B 93 flere gange kom frem til fine tilbud, men enten stod Mads Petersen eller RIF-forsvaret i vejen med blokeringer i sidste øjeblik.

Da stadionuret rundede 36 minutter kom Ringkøbing IF’s første gode mulighed, da et godt gennemspillet angreb endte med et fladt indlæg fra Casper Petersen. Forrest i feltet fik Kenneth Lund fat i bolden og kom forbi målmanden, men fra en spids vinkel sparkede han forsøget i sidenettet med det kolde venstreben.

Kort før pausen fik angriberen så en mulighed med højreskøjten, da en bold endte for fødderne af ham omkring straffesparkspletten, men afslutningen blev afværget af gæsternes målmand.

2. halvlegs første store chance kom også til Kenneth Lund, da Mikkel Jakobsen fik spillet angriberen fri inde i gæsternes felt med en god aflevering bag forsvaret, men nok engang blev den glidende afslutning fra angriberen reddet af målmanden.

Men Ringkøbing IF fik scoret få minutter efter, da stadionuret rundede 57 minutter. Mikkel Jakobsen sparkede et indadskruet hjørnespark over på bagerste stolpe, hvor Casper Petersen stod klar til at heade sit andet mål for Ringkøbing IF i nettet.

Dermed så tingene godt ud for Ringkøbing IF, men det ændrede sig et minut senere, hvor kampens mest dramatiske øjeblik kom.

Kenneth Lund blev hægtet bagfra i en kontra af Adam Emme, og det frustrerede angriberen så meget, at han rejste sig op og skubbede til B 93-spilleren. Til stor overraskelse og utilfredshed kostede det et rødt kort til Kenneth Lund fra dommer Michael Rasmussen, der ikke var specielt populær hos Ringkøbing IF’s fans og spillere i opgøret.

På trods af det røde kort virkede Ringkøbing IF egentlig i fin kontrol. I hvert fald indtil det 73. minut. Her blev Jeppe Erenbjerg spillet bagved RIF-forsvaret, der appellerede kraftigt for offside, og så kunne B 93-spilleren ganske uhindret tippe bolden over Mads Petersen og ind over stregen.

Målet så ud til at give gæsterne mere energi, og fem minutter senere var B 93 tæt på en ny scoring efter et hjørnespark, men her fik Jacob Sandal reddet på stregen.

Minuttet senere fik B 93 dog scoret kampens sidste mål, da en afslutning blev blokeret af RIF-forsvaret, og endte for fødderne af Leonel Montano på kanten af feltet, der sparkede bolden imellem benene på Mads Petersen.

Dermed endte sæsonen med et smalt nederlag til Ringkøbing IF, der nu har en kort sommerferie til at blive klar til den nye sæson.