Ringkøbing IF tabte med ni mand på banen i orkanens øje

Tidligere i dag tog Ringkøbing IF imod Brabrand IF hjemme på Aage Esbjerg Arena, og det blev en kedelig affære for Ringkøbing IF, der fik to røde kort i første halvleg og endte med at tabe kampen 0-3.

Ringkøbing IF startede opgøret i en solid modvind, der gjorde, at holdet havde svært ved at sparke bolden ud af egen forsvarszone, og dermed var man til tider presset langt tilbage på egen banehalvdel.

Allerede i det første minut kom gæsterne også tæt på, da de spillede sig til en friløber, men Mads Petersen kom godt ud af sit mål og fik reddet bolden.

Ringkøbing IF kom dog også frem til pæne tilbud, hvor først Mikkel Jakobsen stod for enden for et flot opspil, men afslutningen manglede den sidste kvalitet, og efter 20 minutter blev Kenneth Lund sendt alene med målmanden, som han forsøgte at runde, men gæsternes målmand fulgte godt med og fik reddet forsøget.

Gæsterne udnyttede derimod den store medvind til at komme frem til rigtig mange hjørnespark, som blev farligere og farligere som kampen skred frem. To gange fik Ringkøbing IF reddet på stregen, men til sidst gik den ikke længere.

Et hovedstød efter et hjørnespark blev headet mod mål, og på vejen ramte den Mikkel Koustrup, der noget utilsigtet blev noteret for et selvmål.

Få minutter senere blev Mads Petersen tvunget ud i en ny, flot redning, inden Ringkøbing IF også kom frem til stor chance i modstanderens felt, hvor Lennard Lauridsen også appellerede for et straffespark.

Det lignede, at Ringkøbing IF kunne gå nogenlunde tilfreds til pause, inden man skulle have den store medvind i 2. halvleg, men i de sidste fem minutter af 1. halvleg ændrede alt sig.

Efter 42 minutter blev Simon Vesterbæk nemlig korrekt udvist, da han rev en Brabrand-angriber omkuld på vej mod en friløber, og i dommerens tillægstid blev Casper Petersen ligeledes korrekt udvist efter alt for farligt spil, da han ramte en modstander i hovedet. I samme sekvens var Ringkøbing IF dog utilfreds med, at en Brabrand-spiller ikke røg samme vej for at overfuse venstrekanten, men dette var dommeren tilsyneladende ikke enig i.

Ondt blev kun værre for Ringkøbing IF i starten af 2. halvleg, da Nikolaj Pape Sørensen måtte forlade banen med, hvad der lignede en brækkede næse.

Dog måtte man give cadeau til de resterende ni spillere på banen, der virkelig kæmpede alt, hvad de kunne, og indskiftede Eduard Puga fik da også sendt en kompetent afslutning mod mål.

Ikke overraskende måtte Ringkøbing IF dog til sidst erkende, at med to mand nede, var man på en mere eller mindre umulig opgave, og derfor kunne Brabrand IF ganske fortjent lukke opgøret med to scoringer til slutresultatet 3-0.

Næste opgave for Ringkøbing IF er på søndag, når Tarup-Paarup kommer på besøg i Vestjylland, hvor der forhåbentlig igen kan spilles fodbold på Green Arena.