Ringkøbing IF tabte i Brønshøj efter vild første halvleg

Ringkøbing IF var i dag på besøg i Brønshøj, hvor det endte med et 2-4 nederlag, efter en meget begivenhedsrig 1. halvleg, hvor der blev scoret fem mål.

Stadionuret havde ikke rundet meget mere end et minut, da Anders Vestergaard Larsen steg øverst på et hjørnespark, og headede Jacob Sandals fine indlæg ind over stregen.

Der gik dog kun tre minutter, inden værterne havde udlignet. Efter flere gode forsøg endte et hjørnespark omkring straffesparkspletten, hvor Kevin Bechmann Timm sendte en nedfaldsbold over stregen.

Inden stadionuret havde rundet 15 minutter havde der været store chancer i begge ender, hvor den største hos Ringkøbing IF tilfaldt Kenneth Lund, der på kanten af det lille felt ikke ramte et godt indlæg fra Jacob Sandal specielt godt.

Brønshøj havde også flere gode muligheder, men det skulle igen være på en dødbold at holdet scorede. Et hjørnespark blev slået over på bagerste stolpe, og da Mads Petersen gik galt af bolden, var det nemt for en Brønshøj-spiller at heade bolden ind foran mål, hvor Oscar Buch prikkede bolden over stregen efter 24 minutter.

Brønshøj var tæt på at udbygge føringen yderligere, men i stedet fik Ringkøbing IF udlignet efter 36 minutter. Mikkel Jakobsen førte bolden op ad højrekanten, og spillede den videre til Mikkel Koustrup, der kom i et godt overlap. Han sendte et fornemt indlæg ind i panden på Jacob Sandal, der headede bolden over i det modsatte målhjørne.

Bedst som det lignede 2-2 ved pausen, så fik Brønshøj scoret, ligesom vi gik ind i dommerens tillægstid. Endnu engang var det en dødbold, da et langt indkast blev rettet af, inden det ramte Kenneth Lund på knæet og strøg ind forbi Mads Petersen i Ringkøbing IF-målet.

Det var en kold spand vand i hovedet på Ringkøbing IF, og det blev ikke meget bedre ti minutter inde i anden halvleg. Her forsøgte værterne sig fra kanten af feltet, og da Mads Petersen fik reddet det forsøg, så endte returen med at ramme ind i brystet på Mikkel Koustrup, inden den hoppede ind over stregen, og Ringkøbing IF’s andet selvmål på dagen var en realitet.

Begge hold havde fine muligheder for at score endnu et mål, selvom chancerne ikke var lige så mange som i første halvleg. Ind ville bolden dog ikke, og derfor endte det med et 2-4 nederlag til Ringkøbing IF.

Næste kamp for Ringkøbing IF er på lørdag, hvor der venter en ny udebanekamp imod topholdet fra Skive IK.