Ringkøbing IF tabte fuldt fortjent hjemme imod HIK

Der var ikke meget, der lykkedes for Ringkøbing IF, da man tabte 0-4 hjemme på Green Arena imod HIK.

Ringkøbing IF startede ellers opgøret ganske udmærket, og to gange var Kenneth Lund tæt på at komme frem til rigtig store muligheder, men det forblev lige ved og næsten.

I den anden ende var HIK ikke specielt farlige i indledningen af opgøret, men efter en halv time kom de foran. Gæsterne var kommet bagved Ringkøbing IF’s midtbane og med bolden ved fødderne løb Jonas Hebo Rasmussen i fuld galop imod forsvaret, hvor han efter en fin 1-2-kombination var alene med Mads Petersen, som han udplacerede ved nærmeste stolpe.

Det mål vækkede gæsterne, der i minutterne efter havde flere afslutninger mod mål, og fem minutter før pausefløjtet fik de igen valuta for pengene.

Denne gang var det et indlæg fra venstre side, der blev slået ind foran mål, og her kunne Gustav Therkildsen ganske umarkeret heade bolden ind bag Mads Petersen, der var prisgivet ved scoringen.

Anden halvleg blev ikke en meget bedre affære for Ringkøbing IF, og det kunne også sagtens være blevet 3-0 efter få minutter, men Mads Petersen hev en flot redning ud af ærmet, da han fik reddet en flad afslutning ud på stolpen.

Han kunne dog ikke gøre meget efter en lille times spil, da et indlæg fra højre side blev sendt ind i feltet, hvor Jonas Hebo Rasmussen stod klar til at helflugte bolden i mål.

Få minutter senere var det også tæt på at blive 4-0, da gæsterne kombinerede sig igennem forsvaret, men Anders Vestergaard Larsen fik reddet forsøget med en glidende tackling i allersidste sekund.

I den anden ende var Casper Petersen farligste mand for Ringkøbing IF, men enten blev bolden reddet af gæsternes målmand eller sendt over mål.

Og så kunne HIK til sidst lukke og slukke med endnu en scoring, da man nemt kombinerede sig igennem Ringkøbing IF’s forsvar efter et hjørnespark, og til sidst endte bolden for fødderne af Lasse Madsen, der ikke kunne undgå at score til 4-0.

Det blev også kampens resultat, og der skal en noget anden præstation til, hvis Ringkøbing IF skal have point på onsdag, hvor turen går til Kolding IF.