Ringkøbing IF tabte forårspremieren i Skive

Det var på forhånd ventet, at det ville blive en svær kamp for Ringkøbing IF i aftens forårspremiere mod Skive IK, og det endte da også med et 0-2 nederlag mod det øjeblikkelige tophold i 2. Division.

Det var en ganske livlig åbning på opgøret, hvor André Bjerregaard fra Skive var tæt på en scoring efter 15 sekunder, og inden for de første ti minutter blev der sendt mange afslutninger mod mål i begge ender af banen, men det blev aldrig helt farligt for de to målmænd.

Efter en lille halv time kom 1. halvlegs foreløbige største chance, da André Bjerregaard missede en stor mulighed på kanten af det lille felt.

Generelt var det ellers en rigtig god 1. halvleg for Ringkøbing IF, der virkede til at være godt indstillet på værterne, og man kom også selv frem til et par chancer, der dog endte med at blive sendt over mål.

Det lignede så småt, at Ringkøbing IF kunne gå til pause med en fin nulløsning, men fem minutter før pauseteen tog Skive IK’s André Bjerregaard sagen i egen hånd. Inde i Ringkøbing IF’s felt rundede han Simon Vesterbæk og løb mod baglinjen, hvor han fra en spids vinkel tordnede bolden i nettaget bag Mads Petersen.

Få minutter senere var Ringkøbing IF tæt på en næsten identisk udligning, da Dennis Juelsgård afsluttede et glimrende angreb fra en lige så spids vinkel, men han måtte desværre se sin afslutning ramme overliggeren, hvorfor Ringkøbing IF var bagud ved pausen.

I 2. halvleg havde Ringkøbing IF sværere ved at holde fat i bolden, og Skive åbnede også de sidste 45 minutter med mange afslutninger, men fælles for dem var, at de var fra distancen og blev sendt over Mads Petersens mål.

Ringkøbing IF spillede sig mere og mere ind i 2. halvleg, og efter 73 minutter fik man også kampens vel nok største chance.

Et sløjt udspark fra Skive IK’s målmand endte for fødderne af Lennard Lauridsen, der hurtigt spillede bolden i dybden til Mikkel Jakobsen, der lige så hurtigt servicerede Kenneth Lund foran mål, men angriberens afslutning sad lige på værternes målmand.

Som tiden gik sende Ringkøbing IF flere mand frem, og det gav også en fin kontrachance til Skive IK’s Mikkel Jespersen, der dog sendte sin afslutning snært forbi den ene stolpe.

Han fik dog taget revanche fire minutter før tid. En aflevering, der var tiltænkt til en holdkammerat, som fuldstændig missede sin tæmning, og så strøg bolden videre ind i feltet til Mikkel Jespersen, der flot tippede bolden over Mads Petersen til slutresultatet 2-0.