Ringkøbing IF tabte fin træningskamp i Fredericia

I går var Ringkøbing IF på besøg i Fredericia, hvor årets anden træningskamp skulle spilles mod 1. Divisionsholdet FC Fredericia. Det endte med et 0-3 nederlag efter en ellers godkendt præstation.

Det var på papiret den sværeste test for Ringkøbing IF i optakten til forårssæsonen, og man kom da også bagud 0-1 efter ti minutters spil.

Men Ringkøbing IF bed faktisk godt fra sig i igennem store dele af 1. Halvleg. Jovist havde Mads Petersen en enkelt fin redning, ligesom gårsdagens værter brændte en gigantisk hovedstødschance på kanten af det lille felt, men Ringkøbing IF spillede sig også frem til flere gode muligheder.

I kampens åbning fik Lauge Olesen en afslutningsmulighed i værternes felt, som desværre afsluttede lige på målmanden, Dennis Juelsgård sendte et forsøg fra kanten af feltet lige forbi mål, og Jacob Sandal missede to pæne muligheder inde i  feltet, hvor den ene var med et halvtomt mål, hvor afslutningen dog blev sendt over mål.

Derfor forblev det ved den ene scoring ved pausen, men kort efter pauseteen var Dennis Juelsgård tæt på at score kampens andet mål.

Et par meter uden for feltet sendte midtbanespilleren nemlig et flot sparket firspark op på trekantssamføjningen, men desværre blev det ikke til en scoring.

Og herefter stod der så FC Fredericia på det meste, mens gassen gik noget af ballonen for Ringkøbing IF-spillerne.

Efter 66 minutter to værterne et hurtig, kort hjørnespark, som fangede Ringkøbing IF på sengen, og lige inden for feltkanten blev bolden kanoneret op i hjørnet uden chance for Mads Petersen.

En håndfuld minutter senere kombinerede FC Fredericia sig flot igennem Ringkøbing IF-forsvaret, og selvom Mads Petersen fik taget brodden af den første afslutning, så var han uden chance, da returen endte for fødderne af en FC Fredericia-angriber, der nemt kunne sparke bolden i nettet til 3-0.

Det blev også kampens resultat, og Ringkøbing IF kan nu se frem til næste træningskamp, hvor det Silkeborg IF’s U19 mandskab.