Ringkøbing IF tabte efter rædselsfuldt kvarter

Det startede så godt, men sluttede så skidt, da Ringkøbing IF i dag tabte 1-3 til Aarhus Fremad.

Ringkøbing IF var nemlig langt bedre end dagens gæster i de første 35 minutter af dagens opgør, hvor man sad på det meste af spillet, var stærkest i nærkampene og kom frem til de største chancer.

Og chancer var der også en del af i indledningen af opgøret, hvor både Casper Petersen og Martin Egelund kom frem til store tilbud, men effektiviteten manglede i de to situationer.

Da stadionuret rundede 30 minutter var det Anders Vestergaard Larsen tur til at teste gæsternes keeper, da et langt indkast endte for fødderne af ham i feltet efter lidt klumpspil. Afslutningen blev dog afværget af målmanden.

Men få minutter senere kom scoringen for Ringkøbing IF. Gloire Rutikanga fandt Mikkel Jakobsen i dybden i højre side af banen. Efter en god første berøring førte offensivspilleren bolden ind i feltet og sparkede den mellem benene på målmanden til en fuldt fortjent føring.

Efter scoringen kom Aarhus Fremad bedre med, men i 1. halvleg blev de aldrig helt farlige nede hos Mads Petersen.

Det blev de dog i 2. halvleg, hvor Ringkøbing IF aldrig helt kom ud, og så viste Aarhus Fremad et topholds klasse foran målet.

For da stadionuret rundede 60 minutter, var gæsterne nemlig foran 3-1 efter to hovedstødsmål og et gennemspillet angreb, hvor Nicklas Ullum, Mathias Laursen Christensen og Jacob Florin Torp tegnede sig for målene.

Efter de tre mål var det desværre stadig gæsterne, der var i teten, og den tidligere Ringkøbing IF-spiller Christian Nissen fik også to pæne chancer for at score, men skarpheden manglede for angriberen, og for holdkammeraten Martinus Mandal drejede det sig om marginaler, da han måtte se sit langskud kysse den ene opstander.

Ringkøbing IF’s første mulighed i 2. halvleg kom efter 82 minutter, da Jacob Sandal fandt Mikkel Jakobsen i en kontra, men målscoreren fra 1. halvleg manglede kvalitet i afslutningen, der sad lige på målmanden.

I tillægstiden var det også tæt på en reducering, da Jacob Jay Andersen snittede et indlæg fra Mikkel Jakobsen. Det så ud til at sejle ind ved den bagerste stolpe, men endnu engang stod gæsternes keeper i vejen med en flot refleksredning.

Dermed endte det med 1-3 nederlag, som Ringkøbing IF skal forsøge at revanchere, når Dalum IF på søndag gæster Green Arena.