Ringkøbing IF storsejrede til sidst i Silkeborg

I søndags var Ringkøbing IF på ny i kamp, da man var taget en tur til Silkeborg for at møde Silkeborg IF’s U19 Liga.

Det endte med at være en fin test for Ringkøbing IF, der vandt kampen 4-0 takket været en god slutspurt. Dennis Juelsgård scorede to, mens Lauge Olesen og Kenneth Lund hver især nettede en enkelt gang.

Et af fokuspunkterne for cheftræner Nicolai Wael forud for opgøret var at forsøge at presse modstanderen højt på banen, ligesom han gerne ville holde mere på bolden for at spille chancerne større.

Og selvom Ringkøbing IF ikke spillede den bedste 1. halvleg, så var det dem, der var foran, der dommeren fløjtede til pause. Her havde Dennis Juelsgård nemlig sparket et frispark ind bagved værternes målmand.

2. halvleg blev bedre for holdet i takt med, at modstanderen løb tør for kræfter, og indskiftningsspillerne for Ringkøbing IF kom på banen og leverede gode præstationer, hvilket også kastede tre scoringer af sig i slutfasen på omstillinger.

Først bragte Lauge Olesen holdet foran 2-0, og efterfølgende nettede Kenneth Lund til 3-0, inden Dennis Juelsgård til sidst sluttede festen af med et flot langskudsmål til 4-0.

Derfor var det måske heller ikke alt for overraskende, at cheftræner Nicolai Wael var fint tilfreds efter kampen.

”Det var en god test for os. Silkeborg forsøgte at presse os højt til tider, og det var fint, at vi skulle prøve at håndtere det. Anden halvleg var noget bedre end den første, og indskiftningsspillerne leverede gode præstationer, hvilket bekræfter os i, at vores trup har en rigtig god bredde. Vi scorede samtidig nogle flotte mål, og uanset om det er en træningskamp eller ej, så er det altid rart at score fire mål og holde nullet selv,” forklarede Nicolai Wael efter kampen.

Næste opgave for Ringkøbing IF er på lørdag, hvor Esbjerg fB’s U19 Liga venter på Aage Esbjerg Arena.