Ringkøbing IF sluttede gruppespillet med en nulløsning i Tønder

Det endte 0-0, da Ringkøbing IF tidligere i dag sluttede gruppespillet i 2. Division mod FC Sydvest, i et opgør hvor begge hold fik testet træværket undervejs.

I indledningen af opgøret var begge hold lige ved at tilspille sig fine kontrachancer, men den sidste aflevering manglede lidt skarphed, og vi skulle helt hen til det 22. minut før en af målmændene blev tvunget ud i en redning, da Mads Petersen reddede et forsøg efter et hjørnespark.

Få minutter efter var Ringkøbing IF tæt på at bringe sig i spidsen direkte på et hjørnespark af Jacob Sandal, men inde på stregen fik en FC Sydvest-spiller headet bolden væk.

Inden pausen havde Dennis Juelsgård et langskudsforsøg lige på målmanden, mens FC Sydvest var tæt på en scoring kort før pausefløjtet, men i fællesskab fik Mads Petersen og Jesper Dalsgaard ekspederet bolden væk foran mål.

I 2. halvleg var det fortsat småt med chancerne, hvor Lennard Lauridsen sendte et forsøg i sidenettet, og hos værterne blev en helflugter sparket over mål som de største chancer.

Efter 78 minutter kom dagens mest dramatiske øjeblik så, da en clearing fra Jesper Dalsgaard blev taget af vinden og endte i Ringkøbing IF’s felt, hvor Mads Petersen greb bolden.

Dette takserede kampens dommer til et indirekte frispark til stor frustration for Ringkøbing IF-spillerne, der på ingen måder mente, at der var tale om en tilbagelægning.

Mellem straffesparkspletten og det lille felt skulle det indirekte frispark tages, og heldigvis for Ringkøbing IF endte forsøget med at kysse det øverste af overliggeren og ryge over mål.

I den anden ende var Ringkøbing IF så tæt på at stjæle sejren i slutfasen. Et fint angreb endte i værternes felt, hvor Lennard Lauridsen efter et par omveje fik prikket bolden til Jacob Sandal, der fik afsluttet mod mål. Afslutningen røg i en blød bue over FC Sydvests målmand og ramte indersiden af stolpen, inden bolden blev sparket ud af kommunen.

Det var opgørets sidste store chance, og dermed endte det 0-0 mellem FC Sydvest – Ringkøbing IF, og det kunne ingen af de to hold rigtig brokke sig over.

Med resultaterne fra den anden pulje ligger det også nu fast, at Ringkøbing IF åbner Oprykningsspillet 2. påskedag i Middelfart, der endte som nummer et i den anden pulje.

Vi melder selvfølgelig mere ud om resten af kampprogrammet, når dette ligger fast, hvilket forventes at ske tirsdag.