Ringkøbing IF skar sig på Kolding IF's kontrakniv

Der er ikke noget at sige til, hvis Ringkøbing IF-spillerne tog slukøret hjem fra Kolding her til aften.

Holdet endte nemlig med at tabe 1-3, men i store dele af kampen var Ringkøbing IF det bedste hold på banen, men man blev i den grad straffet på værternes farlige kontrachancer.

I de første 40 minutter af opgøret havde Kolding IF nærmest ikke haft en chance, mens Ringkøbing IF kontrollerede opgøret og også skabte flere fine muligheder.

En nedfaldsbold efter et hjørnespark endte hos Jonas Magnussen, der dog måtte se sit forsøg blive blokeret af målmanden, og Jesper Lange forsøgte sig også fra en halvspids vinkel, efter Mikkel Jakobsen havde vundet bolden højt.

Halvvejs inde i 1. halvleg var Lennard Lauridsen også tæt på at komme frem til en stor hovedstødsmulighed, men bolden blev lige en anelse for lang for den fremadstormende kantspiller, der havde snydt en offsidefælde.

I slutfasen af 1. halvleg kom Kolding IF frem til to pæne muligheder, men begge gange stod Mads Petersen i vejen, og dermed kunne Ringkøbing IF gå til pausen med en god følelse.

Den følelse forsvandt dog relativt hurtigt inde i 2. halvleg. En opspilsfejl endte til sidst i fødderne på Denis Fazlagic. Højrekanten trak ind i banen og med venstrefoden sendte han bolden op i krydset uden chance for 100-kampsjubliaren, Mads Petersen.

Ringkøbing IF svarede dog umiddelbart godt igen. Lennard Lauridsen kom bag ved værternes forsvar og spillede en flad tværbold ind, der dog blev clearet, og minuttet efter rundede Kenneth Lund Kolding IF’s målmand, der var kommet på en mindre skovtur, men desværre manglede afslutningen den sidste kvalitet.

I stedet blev Ringkøbing IF straffet i den anden ende. Et fladt indlæg slået mod Rune Nautrup, der sparkede et stort hul i luften, endte hos en fremadstormende Kristian Kirkegaard, der på kanten af det lille felt udbyggede føringen for værterne efter en times spil.

Ondt blev værre for Ringkøbing IF, da endnu en kontra fra værterne endte i nettet. Denne gang var det Simon Smidt, der stod relativ umarkeret i venstresiden i takt med at Ringkøbing IF satsede mere og mere.

Med små 20 minutter igen fik Ringkøbing IF dog reduceret, da Kasper Møller Thomsen slog et fint indlæg ind i panden på Kenneth Lund, der flot headede bolden over målmanden og over i det fjerneste målhjørne.

Ringkøbing IF satsede nok engang mod slutningen af opgøret, og Kolding IF ramte da også overliggeren efter endnu en kontra, men der kom ikke flere scoringer i Kolding denne fredag aften.

Næste opgave for Ringkøbing IF er næste søndag, hvor Kjellerup IF kommer på besøg.