Ringkøbing IF sensationssejrede mod topholdet i Skive

Det var top mod bund, da Ringkøbing IF tidligere i dag besøgte topholdet fra Skive IK. Det opgør kom Ringkøbing IF rigtig godt ud, da man hentede en lettere sensationel 1-0 sejr imod topholdet.

Ikke overraskende var det dog værterne, der var mest på bolden i opgøret, men det var en chancefattig start på kampen, hvor de fleste forsøg blev blokeret af forsvaret eller sendt forbi målet.

Den foreløbige største chance til værterne kom efter 20 minutter på et hjørnespark, hvor Martin Egelund fik vippet bolden over Mads Petersen, men inde på stregen fik Casper Petersen headet bolden væk.

En håndfuld minutter senere blev Ringkøbing IF farlige i den anden ende, og det udløste en scoring. Efter et hjørnespark fik Ringkøbing IF sat værterne under et mindre pres, og til sidst sendte Mikkel Jakobsen et indlæg over i det bagerste område, hvor Eduard Puga helflugtede mod mål. Den afslutning endte foran mål, hvor Kenneth Lund dirigerede den over stregen med hovedet.

Efter scoringen havde begge hold et par pæne muligheder, hvor Skive IK’s Jeppe Mogensen sendte en nedfaldsbold over mål, og Mads Schäfer Bak prøvede sig fra distancen, men det forsøg sad lige på Mads Petersen.

I den anden ende blev Ringkøbing IF igen farlige efter et hjørnespark, da en nedfaldsbold endte for fødderne af Mikkel Kjeldstrup, Han trykkede af mod mål, men Skive IK’s målmand, Marcus Bobjerg, reddede forsøget med en flot parade, og selvom returen endte for fødderne af Kenneth Lund, så fik forsvaret blokeret afslutningen til sidst, og 1-0 føringen til Ringkøbing IF holdt dermed til pausen.

Minuttet efter 2. halvleg var sat i gang forsøgte Mikkel Kjeldstrup sig med et langskud, men det gik snært forbi den ene stolpe, og så stod der ellers Skive IK på de kommende minutter.

Inden for fire minutter kom Skive IK nemlig frem til flere gode muligheder, hvor Mads Petersen først reddede et frispark og få øjeblikke senere en afslutning fra kanten af feltet, og til sidst måtte han så have hjælp fra Jacob Sandal, der reddede et hjørnespark inde på stregen.

Ringkøbing IF var faktisk også tæt på at udbygge føringen, da Mikkel Jakobsen kom bag Skive IK-forsvaret og fra baglinjen fik prikket bolden ind foran mål, men desværre kunne Kenneth Lund ikke prikke bolden det sidste stykke over stregen.

I slutningen af opgøret smed Skive IK konstant lange bolde op mod Ringkøbing IF-forsvaret, der dog holdt stand hele vejen igennem, og dermed kunne Ringkøbing IF juble over en 1-0 sejr, der var holdets første i Oprykningsspillet.

Næste kamp er allerede på onsdag, hvor Jammerbugt FC gæster Green Arena.