Ringkøbing IF måtte se sig besejret i overtiden

På trods af en 1-0 føring indtil det 82. minut måtte Ringkøbing IF i dag se sig besejret med 1-2, da man hjemme på Green Arena tabte til Brabrand IF. Jacob Sandal scorede Ringkøbing IF’s eneste mål.

Det var også gæsterne fra Brabrand IF, der kom bedst ud til opgøret, og i de første 20 minutter havde Ringkøbing IF svært ved at holde fast i bolden.

Efter en lille halv time var Brabrand IF også tæt på at bringe sig foran efter et hjørnespark. På bagerste stolpe kom en Brabrand IF-spiller nemlig højest og fik headet bolden mod mål, men inde på stregen stod Jacob Sandal limede fast til stolpen, og fik reddet bolden på stregen.

Det virkede til at være et wake-up-call for Ringkøbing IF, der kom langt bedre med i opgøret, og man kom også tæt på gæsternes målmand.

Bedste mulighed kom til Lennard Lauridsen, der i et løb ned mod gæsternes mål, fik sendt en afslutning afsted mod mål, men målmanden vandt duellen.

I slutningen af halvlegen havde holdet også flere langskud, men fælles for dem var, at de ikke ramte målet.

Men Ringkøbing IF fortsatte de fine takter i starten af 2. halvleg. Først fik Eduard Puga reddet et forsøg på stregen, da Lennard Lauridsen havde headet bolden ned for fødderne af midtbanespilleren på kanten af det lille felt, og minuttet senere var Kenneth Lund lige ved at finde Mikkel Jakobsen foran mål, men målmanden fik fat i bolden for snuden af kantspilleren.

Efter 55 minutter kom scoringen dog. En kontrachance til Ringkøbing IF endte lidt tilfældigt for fødderne af Jacob Sandal, der førte bolden frem, og fra små 25 meters afstand sendte kantspilleren et fremragende langskud afsted, som var uden for målmandens rækkevidde, og så var Ringkøbing IF fortjent foran 1-0.

Om det blev en sovepude for Ringkøbing IF eller om Brabrand IF vågnede op efter målet er svært at sige, men faktum var i hvert fald, at gæsterne satte sig på den sidste halve time af opgøret.

Med et kvarter igen kom gæsternes største mulighed i 2. halvleg, da en bold blev spillet ind omkring straffesparkspletten til en fremadstormende Brabrand IF-spiller, men Mads Petersen fik afværget forsøget med en glimrende fodparade.

Tre minutter senere måtte Mads Petersen endnu engang ud i en fin redning, da han afværgede en afslutning fra en spids vinkel, men efter 82 minutter kunne målmanden ikke redde holdet længere.

Målmanden forsøgte dog efter bedste evne, da han kom ned til venstre og reddede et langskud fra gæsterne. Men returen endte lige omkring den ene stolpe, hvor en Brabrand IF-spiller var først over den, og nemt kunne sparke bolden i nettet til 1-1.

Derfor lignede det et enkelt point til de to mandskaber, men ligesom dommerens tillægstid gik i gang, fik gæsterne bragt sig foran. En kontra endte med et indlæg fra venstre, og ved den bagerste stolpe kom en fremadstormende Brabrand IF-spiller og headede bolden forbi Mads Petersen.

Ringkøbing IF kunne ikke svare igen, og derfor måtte man desværre indkassere et 1-2 nederlag.

Næste opgave for holdet er på søndag, hvor AB gæster Ringkøbing og Green Arena.