Ringkøbing IF måtte nøjes med et point i Tønder

Det er sjældent, man udligner tre minutter før tid og stadig er lidt utilfreds med kampens resultat.

Det var dog ikke mindre tilfældet for Ringkøbing IF her til aften, da man spillede 3-3 imod FC Sydvest.

Efter ni minutter var Ringkøbing IF nemlig foran 2-0 efter to skønne mål. Først kom Mikkel Jakobsen bagved værternes forsvar, hvor han sendte en flad aflevering tilbage til Martin Egelund, der fik sparket sit første mål for Ringkøbing IF i nettet.

Få minutter senere var det så Klaus Moesgaard, der kom ned bag værternes forsvar, og da han kom ind i feltet, lagde han bolden bagud med hælen til Mikkel Jakobsen, der resolut bankede bolden over i det modsatte hjørne.

De første 20 minutter var Ringkøbing IF fuldstændig i teten, men ud af det blå kom værterne tilbage på et hjørnespark, hvor Nikolaj Pape Sørensen desværre headede bolden i eget net.

Seks minutter senere burde Ringkøbing IF have bragt sig foran med to igen. Et gennemspillet angreb endte hos Jeppe Solgaard i venstre side, og han slog et knivskarpt, fladt indlæg ind foran mål, og ved bagerste stolpe stod en helt fri Lennard Lauridsen, der fra kort afstand på en eller anden måde formåede at ramme overliggeren.

I stedet blev Ringkøbing IF straffet i den anden ende efter et nyt selvmål. Denne gang var det en blanding af et indlæg og en afslutning fra højre som uheldigvis ramte Anders Vestergaard Larsen på benet, og så stod Mads Petersen igen sagesløs inde i målet.

Den stilling holdt indtil pausen, men der skulle ikke gå mere end to minutter af den, før Ringkøbing IF endnu engang fik en kold spand vand i hovedet, da FC Sydvest bragte sig foran efter et nyt hjørnespark.

Det betød naturligvis, at Ringkøbing IF blev nødt til at satse mere og mere, som opgøret skred frem, og det gav da også nogle chancer til FC Sydvest, mens Jesper Dalsgaard havde Ringkøbing IF’s største chance. Ingen af de forsøg endte dog i nettet.

Men tre minutter før tid kom den scoring, som Ringkøbing IF havde jagtet hele halvlegen. Et hjørnespark endte med at give en masse klumpspil, og til allersidst dukkede Anders Vestergaard Larsen op og headede udligningen i nettet.

Ingen af de to hold virkede dog helt tilfredse med det ene point, og begge hold gik hårdt efter en scoring i tillægstiden, men det blev 3-3, og dermed måtte Ringkøbing IF nøjes med et point, selvom man følte, at indsatsen var til mere end det.