Ringkøbing IF led unødvendigt nederlag hjemme på Green Arena

Det var et lettere unødvendigt nederlag Ringkøbing IF her til aften led hjemme på Green Arena, da man tabte 1-3 til Thisted FC.

Gæsterne var dog klart bedst i opgørets indledning, hvor Ringkøbing IF havde svært ved at holde fast på bolden. Derfor var det heller ikke ufortjent, at Asger Bust sparkede Thisted FC foran efter ni minutter, da han modtog bolden på kanten af Ringkøbing IF’s felt.

Det var heller ikke langt fra at blive en ny scoring fra Thisted FC efter 21 minutter, da holdet fik spillet sig bagved Ringkøbing IF’s forsvar. Mads Petersen kom ud af målet og tvang angriberen væk fra målet, hvor han i stedet slog et indlæg ind foran mål, og her missede en holdkammerat en kæmpe mulighed foran mål, da han headede over overliggeren.

Otte minutter senere fik gæsterne endnu en stor chance, da de fik spillet sig frem til en friløber, men en sløj berøring gjorde, at bolden nærmest blev driblet ned i hænderne på Mads Petersen.

Herfra virkede det så til, at Ringkøbing IF vågnede op. Først helflugtede Lennard Lauridsen en afslutning forbi mål, hvor Nikolaj Pape Sørensen var tæt på at kunne prikke bolden ind i mål. Men målet skulle komme kort tid efter.

Efter 35 minutter fik Ringkøbing IF sat gang i en kontra, hvor Lennard Lauridsen førte bolden frem. Han spillede bolden ud til højre til Martin Egelund, der resolut slog et hårdt, fladt indlæg ind foran mål, og her kom en fremadstormende Ragnar Leósson, der med en kontrolleret venstrefod sparkede bolden ind nede ved den ene stolpe. En flot scoring af islændingen, der var hans første i RIF-trøjen.

Kort før pausen fik Ringkøbing IF en glimrende mulighed for at tage føringen, og igen kom det efter et hårdt fladt indlæg fra højre side. Denne gang var det Klaus Moesgaard, der slog bolden ind, og efter en afretning af en forsvarsspiller, så endte afslutningen for fødderne af Mikkel Jakobsen, der desværre afsluttede lige på målmanden.

Ringkøbing IF fortsatte de fine takter i 2. halvleg, hvor man flere gange forsøgte at kombinere sig igennem Thisted FC, der stod meget kompakt i de bagerste kæder, og derfor havde man også svært ved at skabe de helt store chancer. Bedste mulighed fik Klaus Moesgaard efter 72 minutter, men her blev afslutningen en anelse forkølet.

Thisted FC havde et par tilbud, men virkede til at løbe lidt tør for energi efter en times spil. Derfor var det også en kende unødvendigt, at gæsterne fik bragt sig i spidsen efter 78 minutter. Et indkast blev taget kort, og et indlæg blev slået om på bagerste stolpe, hvor Mathias Myrthue kom højest og fik headet bolden i nettet.

Ringkøbing IF skulle derfor frem og satse, og det gav en kontramulighed til gæsterne, da de satte gang i et hurtigt frispark. En lang bold blev sendt bagved forsvaret, og så var det en formsag for Mathias Andersen at tage bolden med og tippe den over Mads Petersen til slutresultatet 1-3.