Ringkøbing IF led tungt nederlag i Aarhus

Aarhus Festuge er blevet skudt i gang her til aften, men der var desværre ikke meget at fejre for Ringkøbing IF, der her til aften tabte 0-4 imod Aarhus Fremad.

Allerede efter to minutter fik Ringkøbing IF sig en dukkert, da Lennard Lauridsen begik et straffespark. Det blev den tidligere Ringkøbing IF-spiller Christian Nissen sat til at sparke, og han sparkede sløjt i venstre side af målet, og Mads Petersen nuppede forsøget. Desværre var en Aarhus Fremad spiller først over bolden, og han spillede bolden på tværs til Christian Nissen, der nemt kunne prikke bolden i et tomt mål.

Få minutter senere havde Aarhus Fremad en pæn mulighed på kanten af feltet, men den tog Mads Petersen sig fint af, og så kom Ringkøbing IF lidt i gang offensivt.

Efter 11 minutter fik Anders Vestergaard Larsen endda også udlignet, da han stod for enden af et frispark og prikkede bolden over stregen, men desværre fløjtede kampens dommer for offside.

Kort tid efter fik Jacob Jay Andersen også en chance i den ene side af feltet, men angriberens afslutning manglede saft og kraft, og så fik Ringkøbing IF også annullereret en scoring fra Mikkel Jakobsen, der også nettede efter at have befundet sig i en offside position.

Og i stedet for en udligning så blev det en udbygning af føringen til Aarhus Fremad, og det kom efter endnu et straffespark, da Klaus Moesgaard sprang ned for at blokere et skud, som desværre ramte ham på armen. Endnu engang var det Christian Nissen, der gik til bolden, og han sparkede i den samme side som sidst, mens Mads Petersen sprang til den modsatte, og så var værterne foran 2-0.

Kort inden pausen blev det også 3-0 til værterne, da et hjørnespark dumpede ned for fødderne af Jacob Torp, der resolut hamrede bolden ind i net-taget uden chance for Mads Petersen.

I 2. halvleg kom der fortsat en god portion halve chancer i begge ender, hvor værterne dog skabte de største, og derfor var det på ingen måder ufortjent, at indskiftede Frederik Høgh fik scoret kampens sidste mål efter 67 mål.

Dermed blev det et fortjent 0-4 nederlag for Ringkøbing IF, der skal forsøge at rejse sig næste søndag, når man skal møde VSK Aarhus hjemme på Green Arena.