Ringkøbing IF led smalt nederlag på Green Arena

En taktisk affære hjemme på Green Arena endte tidligere i dag med 1-2 nederlag for Ringkøbing IF imod VSK Aarhus.

Både Ringkøbing IF og VSK Aarhus tørstede efter en sejr i 2. Division, hvor to point adskilte de to hold i bunden af puljen inden dagens opgør, og derfor var det også to hold, der ikke ville risikere alt for meget defensivt, og det betød, at det ikke vrimlede med chancer i dagens kamp.

Den første stor tilfaldt dog gæsterne efter 11 minutters spil på et hjørnespark, der blev slået mod bagerste stolpe, og til sidst dumpede bolden ned for fødderne af en VSK Aarhus-spiller, der fra kanten af det lille felt sparkede lige på Mads Petersen.

Efter en lille halv time kom Ringkøbing IF’s første fine chance, da Jacob Jay Andersen fandt Mikkel Jakobsen i en kontra. Mikkel Jakobsen førte bolden frem, og da han nåede kanten af feltet trak han ind i banen og afsluttede mod mål, men afslutningen blev også her sparket lige på målmanden.

Få minutter senere skulle kampens første scoring dog komme, og det var gæsterne, der stod for den. En omstilling blev sat i gang med en lang bold ned bagved Ringkøbing IF’s forsvar, og her førte Jakob Rittig bolden ind i feltet, inden han sendte en lidt forkølet afslutning afsted. Den snød dog både forsvaret og Mads Petersen i målet, og så var gæsterne altså foran 1-0.

Det slog dog ikke Ringkøbing IF ud, for kun fem minutter senere fik holdet et frispark et par meter uden for feltet. Det tog Ragnar Leósson sig af, og det gjorde islændingen på fornemmeste vis, da han sparkede bolden over muren og op i krydset uden chance for gæsternes målmand.

Dermed stod der 1-1 ved pausen, men der gik kun tre minutter af 2. halvleg, før VSK Aarhus bragte sig foran igen på en kontra. Nede fra egen baglinje fik gæsterne hurtig spillet bolden op nær Ringkøbing IF’s felt, hvor et indlæg fra højre endte ved bagerste stolpe hos en VSK Aarhus-spiller, der helflugtede et sløjt forsøg mod mål. Desværre endte bolden med at hoppe over ved den forreste stolpe, hvor Jakob Rittig nemt kunne prikke bolden det sidste stykke ind over stregen.

Herefter blev det til et par halve chancer for VSK Aarhus igen, men efter 56 minutter fik Ringkøbing IF en god mulighed for at udligne. Et fint angreb endte for fødderne af Mikkel Jakobsen, der netop var kommet ind i gæsternes felt, men afslutningen var ikke god nok til at passere målmanden.

Derefter skulle vi frem til det sidste kvarter, før Ringkøbing IF for alvor blev farlige. Indskiftede Casper Petersen fandt ligeledes indskiftede Kasper Møller Thomsen med en god stikning i feltet, men fra en lidt spids vinkel fik sidstnævnte sendt forsøget et stykke forbi mål.

Efter 81 minutter fik Ringkøbing IF så udlignet, da indskiftede Lennard Lauridsen fik spillet Jacob Jay Andersen fri bag forsvaret, og angriberen sendte resolut bolden ind bag gæsternes målmand, men desværre havde linjedommeren flaget i vejret, og dermed blev målet annulleret for offside.

Til slut burde gæsterne have lukket opgøret, da de i overtiden blev sendt alene med Mads Petersen, men Ringkøbing IF’s målmand reddede friløberen, og dermed endte det med 1-2 nederlag, da man i den anden ende ikke kom tættere på VSK Aarhus mål.