Ringkøbing IF led selvforskyldt nederlag imod Vejgaard B

Store brændte chancer i den ene ende og store foræringer i egen ende, er sjældent en god kombination.

Det var det heller ikke i dag på Green Arena, hvor Ringkøbing IF tabte 1-2 til Vejgaard B.

Ringkøbing IF vadede i chancer i kampens indledning, og ingen havde rynket på næsen, hvis man havde været foran med et par stykker inden for de første 20 minutter.

Her havde Mikkel Kjeldstrup to fine forsøg fra kanten af feltet, Lennard Lauridsen misbrugte en stor chance foran mål på en tværbold, Mikkel Jakobsen brændte også i en fri position i feltet, ligesom Martin Egelund også gjorde det.

I den anden ende havde Ringkøbing IF også fint styr på det, og det var meget begrænset, hvad gæsterne kom frem til. Efter syv minutter fik de et forsøg i feltet blokeret, og ellers skulle man frem til få minutter før pausen, før de for alvor blev farlige igen.

Her blev de dog også så tilpas farlige, da de kom bag Ringkøbing IF’s forsvar i venstre side, og her driblede en Vejgaard-spiller forbi et par forsvarsspiller, inden han smækkede bolden ind foran mål, hvor Jesper Dalsgaard uheldigvis sendte den ind i eget net.

Det var en kold spand vand i hovedet på Ringkøbing IF, der dog stadig kom fint ud til 2. halvleg – i hvert fald indtil man dummede sig i de bagerste geledder.

Mads Petersen spillede bolden ud foran feltet til en noget presset Nikolaj Pape Sørensen, der forsøgte at spille bolden videre. Den endte dog med at blive opsnappet af en Vejgaard-spiller, og få sekunder senere lå bolden endnu engang bagved Ringkøbing IF’s målmand.

Cheftræner Nicolai Wael tog bestik af situationen og skiftede offensivt ind, men efter en time var gæsterne tæt på at komme yderligere foran, da et langskud blev rettet af og strøg lige forbi den ene stolpe.

I den anden ende fik Ringkøbing IF endelig reduceret efter 65 minutter, da Mikkel Jakobsen førte bolden frem i en kontra på venstrekanten. Her trak han til sidst ind og sparkede bolden flot over ved den bagerste stolpe uden chance for gæsternes målmand.

Ringkøbing IF havde dog svært ved at fortsætte det store pres fra starten af kampen, og kampens sidste store chance stod gæsterne rent faktisk for, da de på en kontra burde have lukket opgøret, men på en friløber fra en lidt spids vinkel sparkede de over målet.

Derfor endte det med et smalt 1-2 nederlag, og man er stadig på jagt efter sæsonens første sejr.