Ringkøbing IF led fortjent nederlag på Green Arena

Det endte desværre med en 0-3 nederlag hjemme på Green Arena, da traditionsklubben AB var på besøg.

Opgøret startede en anelse rodet med en masse nærkampe på midten, men som tiden gik var det gæsterne, der satte sig mest på bolden, hvilket også gav god mening, da de havde en solid vind i ryggen.

Efter 13 minutter kom kampens første foreløbige største chance, da et hjørnespark fra AB blev slået om på bagerste stolpe og en AB-spiller fik headet mod mål, men inde på stregen fik Jacob Sandal clearet bolden.

I den anden ende kom Ringkøbing IF’s første chance få minutter senere, da Mikkel Koustrup sendte et indlæg ind i panden på Lennard Lauridsen, men hovedstødet blev sendt forbi mål.

Efter 17 minutter kom dagens første scoring så, og det var gæsterne, der udnyttede en stor, personlig fejl i RIF-forsvaret, hvor Jesper Dalsgaard tabte bolden foran eget felt. Det gav en friløber til Lucas Petersen, der tippede bolden over Mads Petersen og ind i målet.

Da stadionuret rundede en halv time blev den føring også udbygget. Et hjørnespark slået mod bagerste stolpe blev headet ind foran målet, og her kunne Adnan Curovic prikke bolden over stregen.

Kort inden pausen var Ringkøbing IF ekstrem tæt på en reducering, da Jacob Sandal headede Mikkel Jakobsens hovedstød på overliggeren, og den efterfølgende retur fra Kasper Møller Thomsen endte i favnen på gæsternes målmand.

Derfor var Ringkøbing IF nede med to ved pausen, men i 2. halvleg fik man vinden i ryggen og fik presset spillet længere frem på banen.

Det gav også nogle sporadiske chancer til Ringkøbing IF. Først fik Kenneth Lund en retur på kanten af feltet, hvor afslutningen sad lige på målmanden, og senere var et hjørnespark også ved at give chancer til flere spillere fra Ringkøbing IF, ligesom Lennard Lauridsen var lige ved at få en friløber, men intet af det blev helt farligt.

Det blev det til gengæld i den anden ende, da AB efter 71 minutter kom i nærheden af RIF-målet for første gang i 2. halvleg. Her kom Younas Nielsen bagved RIF-forsvaret og fik sparket bolden under Mads Petersen, der måtte hive bolden ud af nettet for tredje gang.

Det mål lukkede reelt kampen, og det var også meget småt med chancer efterfølgende, hvorfor det sluttede med et 0-3 nederlag, og det kunne der ikke være mange indvendinger imod.

Næste opgør for Ringkøbing IF er på lørdag, hvor man møde Brønshøj Boldklub og Jonas Magnussen.