Ringkøbing IF hentede ny flot sejr på udebane

For anden udebanekamp i træk hentede Ringkøbing IF en flot sejr på udebane, da holdet besejrede Aarhus Fremad med 3-1 på Riisvangen.

Kampens første store chancer kom da også til Ringkøbing IF efter 12 minutter, da holdet kombinerede sig igennem i højre siden, inden den til sidst blev vendt helt over til venstre til en fri, fremadstormende Casper Petersen, der kom alene med målmanden, men afslutningen blev reddet af målmanden.

Det startede en række af flere chancer, for få minutter senere havde Ringkøbing IF et langt indkast, som værterne headede på egen overligger. Det gav et hjørnespark, og på det dukkede Nikolaj Pape Sørensen op i det forreste område og headede bolden på stolpen.

Halvvejs igennem 1. halvleg var det så Aarhus Fremad, der var tæt på at bringe sig foran. Et langt indkast endte på kanten af feltet, hvor værterne helflugtede mod mål. Den reddede Mads Petersen, men den efterfølgende retur blev også sendt mod mål, og her hev Mads Petersen en smuk refleks ud af ærmet.

Efter 25 minutter kom målet så, og det var Ringkøbing IF, der stod for den. Mikkel Jakobsen sendte et knivskarpt frispark ind i panden på Kasper Møller Thomsen, der headede bolden over stregen.

Syv minutter senere blev det til en ny scoring efter en dødbold. Et indlæg blev slået ind foran mål, hvor Aarhus Fremads målmand fik bokset bolden ud på kanten af feltet. Her fik Kenneth Lund på fornem vis halvflugtede bolden ind i målet, mens målmanden stod noget malplaceret ved den ene stolpe.

Den føring holdt hele vejen til pausen, og igen i 2. halvleg var det Ringkøbing IF, der fik den første store chance. Den kom efter lidt over en times spil, hvor Mikkel Jakobsen kom ind i modstanderens felt og spillede en god bold på tværs til Eduard Puga, der fra kort afstand tordnede bolden over mål.

I den anden ende blev Mads Petersen også testet flere gange – blandt andet af den tidligere RIF-spiller Christian Nissen – men gang på gang vandt målmanden de direkte dueller.

Og efter 83 minutter kunne Ringkøbing IF så reelt lukke kampen. En skidt bold tilbage i banen for Aarhus Fremad endte i fødderne på Mikkel Jakobsen, der alene med målmanden placerede bolden imellem hans ben og sikrede en 3-0 føring til Ringkøbing IF.

I slutfasen var der godt med chancer i begge ender, men i det 89. minut fik værterne reduceret, da indskiftede Mathias Kristensen bragede bolden ind via overliggeren.

Chancerne fortsatte i begge ender, ligesom Aarhus Fremad blev snydt for et klart straffespark, men der kom ikke flere mål, og derfor kunne Ringkøbing IF fejre en 3-1 sejr i Aarhus efter en rigtig god præstation.