Ringkøbing IF hentede flot point på svær udebane

Det var på forhånd ventet, at det ville blive en svær kamp for Ringkøbing IF, der i dag besøgte Middelfart Boldklub, som inden dagens opgør lå på en andenplads.

Og det blev ikke meget nemmere for Ringkøbing IF, da man allerede kom bagud 0-1 efter to minutter, da Søren Andreasen mødte et fladt indlæg imellem forsvaret og Mads Petersen, hvor han nemt kunne sparke bolden i nettet.

En håndfuld minutter senere burde Middelfart-topscoreren, Casper Johansen, have udbygget føringen, da han blev spillet helt fri midt for mål, men denne gang manglede afslutningen kvalitet, og den fløj dermed forbi den ene stolpe.

I indledningen havde Ringkøbing IF det svært, men efter et formationsskifte fik man bedre fat i opgøret, og kort inden pausen fik man også udlignet på en kontra.

Her angreb man op ad venstrekanten, og til sidst endte den hos Martin Egelund, der sendte et godt, fladt indlæg ind foran mål. Her var Jacob Jay Andersen tæt på at ramme bolden, men i stedet gik den videre til den bagerste stolpe, hvor en fremadstormende Klaus Moesgaard kunne sparke bolden sikkert ind over stregen. Det var Klaus Moesgaards første mål for Ringkøbing IF.

Ringkøbing IF fortsatte de fine takter i 2. halvleg, og inden længe havde både Lennard Lauridsen og Casper Petersen forsøgt sig uden held.

I den anden ende var Middelfart Boldklub tæt på at bringe sig i front igen, da Mads Petersen tabte en bold i eget felt, men heldigvis var Jesper Dalsgaard hurtig nede i glidende tackling og fik afværget værternes forsøg efterfølgende.

Det startede en god periode for Middelfart Boldklub, der fik sat Ringkøbing IF under et solidt pres i et lille stykke tid, men der blev aldrig rigtig sendt afslutninger mod målet.

I slutfasen fik Ringkøbing IF så et par gode muligheder for at tippe de tre point over på sin side. Først blev Klaus Moesgaard sendt afsted mod målmanden af Mikkel Jakobsen, men fra en halvspids vinkel forsøgte han at spille bolden på tværs, hvilket dog ikke gav pote.

Få minutter senere - i det 82. minut - var rollerne så byttet om, da Klaus Moesgaard sendte en bold i dybden til Mikkel Jakobsen, der var alene med målmanden, men desværre blev den indskiftede offensivspiller den lille i den duel.

Netop som stadionuret nærmede sig de 90 minutter pressede værterne en smule på igen, og her lignede det da også, at Søren Andreasen blev nedlagt i feltet til et klokkeklart straffespark, men heldigvis for Ringkøbing IF var dommeren ikke enig i den betragtning, og derfor kunne holdet køre hjem fra det vestlige Fyn med et flot tilkæmpet point.