Ringkøbing IF fortsatte ubesejret stime med sejr i Odder

Med en 2-0 sejr i Odder udbyggede Ringkøbing IF sin stime af kampe som ubesejret, hvor man i de seneste fem kampe har hentet fire sejre og en enkelt uafgjort.

Starten i Odder var dog en smule nervøs fra Ringkøbing IF’s side, og Odder IGF fik da også kampens første afslutning, da man kom bag Ringkøbing IF’s forsvar, men en firsttimet afslutning fra kanten af feltet blev sendt et stykke over mål.

Som opgøret skred frem kom Ringkøbing IF bedre med, og efter 16 minutter fik Jesper Lange også en pæn mulighed fra en spids vinkel, da Jonas Magnussen spillede ham fri, men afslutningen fra angriberens venstrefod gik en meters penge forbi den fjerneste stolpe.

Få minutter senere fik de medrejsende Ringkøbing-fans dog noget at juble over. Et hjørnespark fra Jacob Sandal blev sendt over mod den bagerste stolpe, hvor Kasper Møller Thomsen kom højest og fik headet bolden ind foran mål igen, og her stod Dennis Juelsgård klar til at heade sit første sæsonmål i nettet.

Kort efter bolden var givet op var det værternes tur til igen at presse på. Først blev en stor chance i feltet sendt snært forbi mål, hvor en Odder IGF-angriber samtidig fik nået bolden, inden den krydsede baglinjen, men inde på målstregen fik Ringkøbing IF-forsvaret clearet bolden, og et par minutter senere trak Odder IGF’s højrekant ind og afsluttede med sit venstreben, men igen gik afslutningen lidt forbi mål.

I den anden ende forsøgte Ringkøbing IF også at komme yderligere foran, og det var også tæt på, da Jonas Magnussen modtog en flot diagonalbold fra Marcos Ugarte og med sin førsteberøring gik forbi en forsvarsspiller og ind i feltet, men værternes målmand kom godt ud af målet og blokerede skuddet med kroppen.

Den sidste store mulighed i 1. halvleg tilfaldt Odder IGF, da et indlæg fra holdet højrekant endte i hovedet på en angriber, der dog sendte hovedstødet lige forbi den ene stolpe, samtidig med at Odder-spillerne appellerede for et straffespark begået af Mads Petersen, der kom flyvende ud af sit mål, men dommerens fløjte forblev tavs.

I starten af 2. halvleg var det småt med chancer, hvor et indlæg fra værterne var det farligste forsøg, men efter en times spil var Ringkøbing IF igen tæt på at udbygge føringen. Dennis Juelsgård sendte Kenneth Lund afsted på den ene kant, og efter hårdt arbejde fik kantspilleren sendt en flad tværbold ind til Jesper Lange, der afsluttede første gang på bolden, der desværre bragede op på overliggeren.

Men målet kom i stedet få minutter senere, hvor forfærdeligt forsvarsspil af hjemmeholdet, endte med at give Lennard Lauridsen en alletiders mulighed på kanten af feltet, og det udnyttede angriberen til at sparke bolden forbi målmanden til en 2-0 føring for Ringkøbing IF.

I slutfasen pressede Odder IGF på for en reducering, og holdet var også tæt på efter et hjørnespark, der til forveksling lignede Ringkøbing IF’s første scoring, men her blev bolden headet over mål.

Udover det holdt Ringkøbing IF fin stand, og Matias Thorup var også tæt på at score til 3-0 på et hovedstød i overtiden, men endnu engang var træværket i vejen for Ringkøbing IF, hvilket heldigvis ikke betød det store, da kampen få øjeblikke senere blev fløjtet af, og man kunne rejse hjem med en 2-0 sejr i bagagen.

Med sejren hopper Ringkøbing IF op på rækkens femteplads, og her har man kun tre point op til førstepladsen, men til gengæld er der også kun tre point ned til syvendepladsen.

Næste opgør er søndag den 23. september, hvor Vejgaard Boldklub gæster Ringkøbing og Green Arena.