Ringkøbing IF delte med Jammerbugt FC hjemme på Green Arena

Ringkøbing IF skulle her til aften forsøge at fortsætte de gode takter fra sidste uges sejr i Skive, og det lykkedes til dels, da man spillede 1-1 hjemme på Green Arena.

Det startede en anelse chancefattigt i begge ender, hvor begge hold havde optrak til chancer, men de helt store muligheder udeblev.

Ringkøbing IF’s bedste chance i 1. halvleg kom allerede efter et kvarter, da en bold endte for fødderne af Lennard Lauridsen på kanten af feltet, men med en hård inderside sendte angriberen bolden over mål.

Da stadionuret rundede 30 minutter kom Jammerbugt FC dog frem til et par gode muligheder, og de fik da også sparket en bold i nettet. Mads Petersen havde taget et glimrende langskud, men forsvaret tabte bolden lige bagefter, og så endte bolden for fødderne af Bayan Fenwick, der hamrede bolden op i krydset.

Efter scoringerne var det småt med chancer i resten af halvlegen, men der var til gengæld mange i starten af 2. halvleg, og de tilfaldt også gæsterne.

Inden for de første fem minutter havde gæsterne både ramt stolpen efter et fladt indlæg, samt brændt en kæmpe kontrachance hvor Mads Petersen reddede fornemt.

Efter en time kom Ringkøbing IF tilbage i opgøret, og det var venstrebacken Casper Petersen, der stod for scoringen. Først sendte han et fladt indlæg ind fra venstre mod Kenneth Lund, men i stedet endte en forsvarsspiller med at træde i kuglen. Derfor kunne Casper Petersen løbe ind fra kanten og til sidst sparke bolden over i det fjerneste hjørne med det kolde højre ben til 1-1.

I den anden ende forsøgte Jammerbugt FC at komme tilbage i førertrøjen, men gang på gang stod Mads Petersen i vejen, hvad enten det var afslutninger fra halvspidse vinkler eller hovedstød fra kanten af det lille felt.

Med ti minutter igen var Ringkøbing IF tæt på at stjæle alle pointene, da Mikkel Jakobsen sendte et indlæg fra højre over mod bagstolpen, hvor Kasper Møller Thomsen tordnede ind i en forsvarsspiller, der headede bolden op på egen overligger.

I overtiden var det dog Jammerbugt FC, der var tæt på at vinde på et komisk mål, da et udspark fra gæsternes målmand blev taget af vinden, ramte jorden og hoppede over Mads Petersen i Ringkøbing IF’s felt, men heldigvis hoppede bolden en meter forbi stolpen.

Dermed endte det 1-1 på Green Arena, og næste opgave for Ringkøbing IF er på lørdag, hvor turen går til Aarhus Fremad.