Ringkøbing IF afslutter hård uge hjemme på Green Arena

Endnu en hård uge for Ringkøbing IF bliver afsluttet på søndag, når Vejgaard B gæster Vestjylland og Green Arena.

Opgøret imod Vejgaard B er nemlig tredje kamp på en uge for Ringkøbing IF, der desværre ikke har fået noteret sig for sæsonens første sejr.

Det var dog tæt på i Tønder i onsdag – og så alligevel ikke helt. Ringkøbing IF startede nemlig som fyr og flamme og var foran 2-0 efter ni minutter, men to selvmål og en dødbold betød, at holdet var bagud 2-3 i starten af 2. halvleg, men takket være en sen scoring af Anders Vestergaard Larsen fik holdet et enkelt point med hjem i kufferten.

Og det er på ingen måder en nemmere modstander, der venter på søndag, for Vejgaard B har fået en rigtig fin start på sæsonen, hvor holdet er et af kun tre i puljen, der fortsat er ubesejret.

Holdet startede med en imponerende 3-1 sejr imod oprykningsbejlerne fra Middelfart BK, hvorefter det er blevet til uafgjorte kampe imod VSK Aarhus, Næsby BK og Brabrand IF. I det seneste opgør imod Brabrand IF var holdet endda også få minutter fra en sejr, da det aarhusianske mandskab først fik udlignet i det 88. minut.

Skal Ringkøbing IF have noget med fra søndagens opgør, så er der ingen tvivl om, at det kræver en disciplineret indsats af samtlige spillere, for Vejgaard B kommer med en solid portion selvtillid, og holdet er også altid til stede i samtlige dueller i løbet af de 90 minutter kampen varer.

En af de positive ting for Ringkøbing IF forud for opgøret er dog, at man har en rigtig fin statistik imod Vejgaard B, som man har mødt tre gange, mens Nicolai Wael har stået i spidsen for holdet.

Her er det blevet til to sejre og enkelt uafgjort, og sidste gang Vejgaard B besøgte Green Arena, blev det til en fornem 4-1 sejr, hvor Lennard Lauridsen scorede to gange, og Jesper Lange og Mikkel Jakobsen nettede en enkelt gang hver.

Skadessituationen er også mere eller mindre uændret i Ringkøbing IF, hvor Dennis Juelsgård fortsat er eneste mand ude med en længerevarende skade, og med tredje kamp på syv dage kan Ringkøbing IF trods alt glæde sig over en bred trup til kampen – og i opgøret i Tønder fik Jacob Jay Andersen da også comeback for holdet efter en mindre skadespause.

Der er dermed en bred palette af muligheder for cheftræner Nicolai Wael, der i onsdags så sin offensiv sprudle til tider, og nu skulle det gerne være tid til at se en god præstation over 90 minutter, så holdet kan sikre sæsonens første sejr.

Opgøret imod Vejgaard B fløjtes i gang klokken 14:00 på Green Arena, hvor kamppartneren er Det Faglige Hus.

Kampen kan følges på Facebook, ligesom vi håber på at kunne livestreame opgøret via Ekstra Bladet+.